2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes nevyužité šance zvítězily Mšené Lázně 2:0


Branky


0

Důležité utkání pro oba celky bylo k vidění na stadiónu Mšených Lázní, jelikož se potkali dva týmy, které se pohybují ve středu tabulky. Favoritem byly Mšené Lázně, které na domácí půdě hrají velmi aktivně. Podlusky se chtěli posunout do vyšších pater tabulky a dnešní zápas k tomu byl pro ně ideální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemohoucnost domácích v koncovce měla za následek bezbrankovou remízu

Domácí v dnešním zápase nechtěli dopustit, aby je soupeř přeskočil v případě výhry v tabulce, a tak se snažili od začátku zápasu být velmi aktivním týmem. V první šanci se ocitl domácí Jarošík, který se pokoušel překonat brankáře Tomáše Rycha, ale ten předvedl velmi kvalitní zákrok a střelu vyrazil do bezpečí. Další šance přišla ve 14. minutě, když se do zakončení dostal kapitán Mšených Lázní Jiří Trejbal, ale jeho střela mířila kousek mimo hostující branku. Domácí byli mnohem nebezpečnější a vytvářeli si mnoho gólových šancí, jenže celý první poločas se potýkali se špatnou koncovkou. Velká šance přišla ve 24. minutě, když se domácí dostali pěknou kombinácí do vápna hostí, kde se jim dokonce povedla klička brankáři, jenže zbytečnou přihrávkou namísto střely se dostali do offsidu. Velmi dobrý zápas odehrál domácí Jiří Trejbal, který skvěle dirigoval své mladší spoluhráče a vytvářel mnoho nebezpečných příležítostí pro svůj tým. Podlusky se v prvním poločase nedokázaly vymanit z tlaku a spíše se jen bránily, ojedinělá šance přišla po rychlém brejku, kdy přišel centr z levé strany hřiště a do zakončení se dostal Lukáš Urbánek, který ovšem nedokázal přesně mířit. Když ani ve 40. minutě se neprosadil domácí Jarošík po individální akci skončil první poločas bezbrankovou remízou. 

Zlepšené počínání v koncovce zajistilo Mšeným Lázním tři body

Kde skončil první poločas, začal i druhý. Domácí nastoupili i do druhé půle velmi aktivně a na svědomí to měl především Jiří Trejbal, který skvěle organizoval hru svého týmu. Do první šance se dostal Jarošík, ale ani tentokrát neuspěl proti hostujícímu brankáři. Hostující brankář Tomáš Rych byl po celý zápas velkou oporou svého týmu a dokázal zneškodnit velké množství střel. Ovšem v 54. minutě neměl šanci proti velmi dobře zahranému útoku domácích, kdy se dokázali po chybě v rozehrávce dostat do rychlého přečíslení dva na jednoho, které z blízkosti dokázal využít Michal Kajetán a otevřel stav utkání na 1:0 pro domácí. Mšené Lázně začali poté hrát více v klidu a zápas kontrovaly a snažily se dostávat do rychlých útoků po chybách soupeře. Další šanci měli ovšem hostující Podlusky, když se do zakončení dostal Petr Sailer, ale nedokázal prostřelit pozorného Václava Fialu. Další branková příležitost přišla po rychlé akci domácích, ale špatně to vyřešili ve finální fázi a až příliš to překombinovali. Mšené Lázně se dokázali ještě jednou prosadit v 78.minutě, když dokázal prolomit své střelecké trápení Jiří Jarošík a zvýšil tak na 2:0. Zápas už další velké šance nepřinesl a tak Mšené Lázně zaslouženě zvítězily. 



Ohlasy k zápasu


Tělocvičná jednota Sokol Mšené Lázně
Václav Fiala ( Vedoucí Mšených Lázní): "Trápili jsme se v koncovce, měli jsme to vyhrát větším rozdílem, ale přeci jenom máme mladý tým a tak jsme za tohle vítězství vděční. Výborný zápas odehrál Jiří Trejbal a hostující brankář Tomáš Rych, který vychytal spoustu šancí."




Sestavy


Tělocvičná jednota Sokol Mšené Lázně
V. Fiala [-] - V. Dvořák [-] (67. R. Zelinka [-] ) , B. Kříž [-] , P. Adamus [-] , M. Kajetán [-] - P. Kříž [-] , P. Škuthan [-] (80. P. Tajč [-] ) , J. Trejbal [-] , M. Brůža [-] , J. Brůža [-] - J. Jarošík [-] (83. O. Mach [-] ) -

Podlusky
T. Rych [-] - J. Hlavsa [-] , A. Pugr [-] , M. Hlavsa [-] , J. Horák [-] , J. Čížek [-] - P. Sailer [-] , L. Kalous [-] , V. Kautský [-] - L. Urbánek [-] (83. R. Pugr [-] ) , J. Pilař [-] -

ŽK: 58. M. Kajetán , 72. P. Kříž .
Místo: Mšené lázně. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Váňová Nikola - LENIK Petr, TUMPACH Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Vladimír Flégl 19
3 Tomáš Juraš 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku