Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Ústecký | Chomutov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mašťov nadělil Radonicím bůra


Branky


0

Mašťov věděl, že utkání má ve svých rukou, protože domácí hráli v oslabení. Bylo tedy jen na nich, jak si na úvod vylepší skóre. Pět branek není málo, ale hosté jich mohli přidat ještě víc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mašťov jednoznačně lepším týmem

Radonice do zápasu nastoupily v deseti hráčích, takže se dal očekávat tvrdý tlak ze strany Mašťova. Ten šel již ve 4.minutě do vedení, když se po rohu trefil David Křivda. Hosté si i nadále vytvořili mnoho šancí na navýšení skóre, ale vše se minulo účinkem. Až ve 41.minutě se někde kolem hranice vápna trefil Jiří Selinger a pro Mašťov to bylo 0:2. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Jasné tři body pro hosty

Druhý poločas byl na šance jako přes kopírák. Mašťov aktivnější, snaživější a hlavně v početní převaze. Ve 48.minutě to bylo již 3:0, když se hlavou prosadil Chytra a bylo tak otázkou času, kdy hosté přidají další branku. Dočkali se v 58.minutě, kdy se někde z místa kolem penalty trefil Václav Vozár. Na 5:0 pro Mašťov dával v 78.minutě Jakub Chytra, který využil chyby obránců a gólmana Radonic při nahrávce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mašťov
Jakub Heřman (hráč TJ Sokol Mašťov): Z naší strany to nebylo nic moc. Výsledek neodpovídá tomu, co jsme na tom hřišti předvedli a klidně jsme mohli ještě tři nebo čtyři góly přidat. Byl to první zápas, takže nejsme tak rozkopaný.



Sestavy


TJ Sparta Radonice
O. Ondrejka [-] - J. Fillinger [-] , Z. Choutka [-] , L. Prak [-] , R. Proněk [-] , M. Orgoník [-] , M. Budák [-] , O. Trapp [-] , M. Garay [-] , J. Hübek [-] , B. Porsche [-]

TJ Sokol Mašťov
P. Lakatos [-] - F. Novák [-] , P. Knap [-] , V. Loukota [-] , L. Zápotocký [-] - V. Vozár [-] (75. J. Chytra [-] ) , M. Dragoun [-] , D. Křivda [-] (46. R. Zerner [-] ) , J. Selinger [-] , J. Forgač [-] (46. J. Heřman [-] ) - R. Škréta [-]

ŽK: 54. M. Garay .
Místo: Radonice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - KINSKÝ Jan (N), BASL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku