2:1
(1:1)
31. Z. Ferko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březinští fotbalisté předvedli, že nejsou žádní nazdárkové a domácí Šluknov B slušně potrápili...


Branky


0

Šluknov B hostil nováčka soutěže SK Březiny tradičně na hřišti v Lipové.  2 branky Čurgaliho rozhodly o vítězovi nedělního klání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečnější hosté si svou převahou v prvním poločase vytvářely nadějné příležitosti, ale nakonec se museli smířit po Čurgaliho brance jen s poločasovou remízou

Březiny začaly zápas zostra a domácí protihráče zaměstnávaly svými nebezpečnými výpady do vápna. Tlak přinesl své ovoce, když po levé straně prošel březinský levý bek třemi šluknovskými obránci, přihrál na svého spoluhráče a ten našel povedeným centrem hlavu útočníka Zdeňka Ferka. Po této spršce se začali Šluknovští hráči osmělovat a hned za 10 minut se útočník Ladislav Čurgali objevil osamocen před březinským brankářem Rajmanem poté, co hosté signalizovali ofsajd, rozhodčí ale potvrdil, že se o žádný ofsajd nejednalo a zkušený šluknovský forvard bez větších problémů zakončil k pravé tyči. Srovnáno 1:1. Následoval úsek velmi pohledného fotbalu, kde nebyla nouze o vytváření gólových šancí. Jednou z nich byl například povedený volej střelce Ferka, ale brankář Uchytil se vybičoval ke skvělému zákroku a střelu vyrazil. Chvilku na to odpověděli domácí svou povedenou akcí, kdy byl vyslán nádherným centrem za březinskou obranu útočník Čurgali, ale ten se tentokráte mýlil a poskakující míč napálil jen do nohou vyběhnutého golmana Rajmana.

 

Ve druhém poločasu znovu úřadoval vychytralý šluknovský útočník Ladislav Čurgali a dovedl svůj mančaft ke třem bodům...

Po přestávce vyrukoval Šluknov B na Březiny ve značně rychlejším tempu a za pár minut po vysokém presingu se dostali žlutočerní k míči. Nastala prekérní situace pro obranu hostí, dva na jednoho. Míč doputoval k pohotovému střelci Čurgalimu a ten svou střelou z první nedal brankáři Rajmanovi šanci. Hosté nesložili zbraně a pokoušeli se stále něco udělat s nezáviděníhodným stavem. Ale výborně chytající šluknovský Uchytil zlikvidoval hned dva povedené březinské dalekonosné pokusy a zapříčinil se o to, že body zůstaly u domácích. Březinský kádr se určitě za svůj výkon stydět nemusí a může mít jen pozitivní vyhlídky na nadcházející zápas, který znovu odehrají ve venkovním prostředí. Tentokráte na hřišti v Markvarticích, kde si nejedou pro nic jiného než tři body.



Ohlasy k zápasu



Březiny
Josef Štovíček (sekretář klubu SK Březiny): První poločas z naší strany byl výborný. Jen škoda, že jsme si z výkonu z prvního poločasu nevybudovali potřebný náskok a nedostali Šluknov pod tlak. Druhá fáze utkání byla od nás mizérie a jiný výsledek jsme, po tomto výkonu, nemohli očekávat.



Sestavy


SK Šluknov B
T. Uchytil [-] - M. Koukol [-] , J. Kulhavý [-] , J. Schneider [-] , I. Rybář [-] (40. M. Blaho [-] ) - L. Šeliga [-] , M. Jenka [-] (81. E. Jílek [-] ) , V. Fišer [-] (85. P. Marek [-] ) , J. Baulovič [-] - L. Čurgali [-] , M. Jarábek [-]

Březiny
M. Rajman [-] - J. Kubeš [-] , M. Wirkner [-] , T. Kyral [-] (10. J. Brouček [-] ) , V. Spilka [-] (37. P. Havlíček [-] ) , A. Osmani [-] , M. Onik [-] , A. Novotný [-] , M. Gina [-] , Z. Ferko [-] , P. Beneš [-] (73. B. Beneš [-] )

ŽK: 83. E. Jílek , 88. L. Čurgali - 77. M. Onik , 86. A. Novotný .
Hráči zápasu: L. Čurgali - M. Rajman .
Místo: Lipová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Zdeněk - JARISCH Daniel, WINZIG Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.