Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve druhém kole přeboru v okrese Děčin se konal zápas mezi TJ SK Markvartice a SK Březiny, kde všichni přítomní očekávali jasnou převahu březinského celku, ale opak se stal pravdou...


Branky


0

Domácí pod křídly markvartického žlutomodrého orla nebojácným výkonem všem vytřeli zrak a navázali tak na výkon z Dolních Habartic, kde jim scházelo to, co na domácím hřišti našli.
A tím jsou góly...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březiny byly proškoleny z lekce produktivity a svými chybami v rozehrávce darovali pohotovým markvartickým střelcům Šimkovi a Vlachovi pohodový náskok

40 minut prvního poločasu jsme mohli být svědky rychlého a vyrovnaného fotbalu bez vyložených šancí. Snad za nepatrnou zmínku stojí volej Tomáše Nidrleho, který kvůli teči obránce hostí, nikterak nevystrašil brankáře Rajmana a stav zůstal stále nezměněn. Svěřenci markvartického mužstva svým neúnavným vysokým presingem, který dirigovali Jakub Šimek společně s Tondou Vlachem, dostávali březinskou obranu pod ustavičný tlak, který splodil velmi trpké ovoce pro Tomáše Kyrala a zbytek jeho mužstva. Nejdříve si ve 40. minutě uzmul míč Tonda Vlach a svým 30 metrovým sprintem uháněl na svatyni soupeře a přesně zakončil. Hosté nestačili skoro ani rozehrát a už za 2 minuty golman Michal Rajman tahal ze své sítě další míč, o což se zasloužil podobným způsobem, jako v předchozí gólové akci,navrátilec Jakub Šimek. To nebylo zdaleka vše v první poločasu, neboť po další obrovské chybě stoperské dvojice z řad hostů opět markvartcký střelec Šímek směle přijal pobídku, bezkonkurenčně zakončil a stanovil tak konečné poločasové skóre na neuvěřitelných 3:0 pro domácí outsidery zápasu. Hosté se zmohli k poslední náporu prvního poločasu, který vyvrcholil hlavičkou na břevně a inkriminovaným momentem ve vápně, příčemž byl březinský kapitán Šindelář ve výskoku zmuchlán stoperem Tomášem Svobodou, ale píšťalka rozhodčího Václava Budského zůstala němá.

Markvartičtí fotbalisté se nenechali uchlácholit a zkušeně dokráčeli k premiérovému vítětzství v sezóně

Domácí neponechali nic náhodě a snažili se i nadále hrát aktivně a neustále doráželi na březinskou defenzivu, která nebyla schopná stíhat útočné brilantní duo Vlach - Šimek. V 56. minutě si tato zmíněná dvojice připravila náramnoukombinací příležitost, která skončila po střele Vlacha "jen" na břevně. o pár minutek později kopaly Markvartice rohový kop, při kterém nadýchaný centr Tondy Vlacha našel hlavu Petr Kolmana a ten svým mohutným trkem nasměroval balón k přední tyči. Stav navyšen na 4:0. Paradoxně po této brance březinští fotbalisté sympaticky nesložili zbraně a o to více doráželi na branku čerstvého markvartického brankáře Václava Gregora, který se po poslední půlhodince utkání patřičně zapotil. Své čisté konto hájil s bravurou, ale poté co se dozvěděl z kabiny ("nejspíš"), že když uhájí své první čisté konto, bude muset klubovou kasu obdarovat tučnějším obnosem, vyběhl naproti zkušenému kapitánovi hostů Danielovi Šindelářovi a ten ho impozantně lobem přehodil a snížil stav utkání na 1:4. Snížení vlilo hostům adrenalin do žil a začali obléhat markvartický obranný blok. Ale marně, protože domácí hráčí uposlechli do puntíku přesně zadané pokyny hrajícího trenéra Petra Raby, díky kterému si trpělive připravili klasický brejk pro samotného Rabu a ten po dlouhém vyčerpávajícím sprintu radši pohotově zakončil rychlým "bodlem" a nedal bezvládnému Rajmanovi šanci - 5:1. Závěr utkání ještě přinesl neuznaný gól pro střídajícího útočníka Jířího Benzla, který alespoň na pár chvil ochutnal jaké to je, když vsítíte po svých prvních třech minutách na hřišti svůj debutový gól. Tímto úsměvným momentem rozhodčí ukončil utkání a dal možnost k vypuknutí radosti domácích přivrženců.

Hráče zápasu z řad domácích není těžké vymýšlet, neboť duo Šimek - Vlach nezasluhuje nic jiného než tuto poctu. Na straně hostů snesl měřitko kapitán týmu Daniel Šindelář, který svým paradním lobem a nespočty vyhraných vzdušných soubojů a také sem pochopitelně patří.



Ohlasy k zápasu


Markvartice
Petr Raba (hrající trenér týmu TJ SK Markvartice): Musím kluky pochválit za předvedený výkon, kterým navázali na výkon v předešlém zápase v Habarticích, a navíc jsme ho okořenili ještě o lepší produktivitu a vytváření mnohem více vyložených šancí. Druhý poločas jsme po taktické stránce zvládli celkem dobře, i když možná trochu škoda inkasovaného gólu, ale naštěstí jsme na něj odpověděli brejkovou brankou, která definitivně vlila klid do našich řad. V poslední řadě musím vyzdvihnout výkon hlavního rozhodčího Václave Budského, který podle mého mínění pískal rovnoměrný zápas.

Březiny
Václav Budský (hlavní arbitr zápasu): Markvartice podaly opravdu velmi bojovný výkon, i přestože nebyly celkem fotbalovějším, byly lepším mužstvem a dovedly zápas do zdárného konce. Zasloužená výhra domácích.



Sestavy


Markvartice
V. Gregor [-] - T. Nidrle [-] , J. Šimek [-] , A. Vlach [-] , T. Svoboda [-] (61. J. Benzl [-] ) , J. Gaher [-] , J. Svoboda [-] (50. P. Raba [-] ) , M. Bernat [-] , L. Zeman [-] , V. Polan [-] (59. T. Göttlich [-] ) , P. Kolman [-] (84. P. Chovanec [-] )

Březiny
M. Rajman [-] - F. Sobotka [-] , P. Havlíček [-] , J. Kubeš [-] (60. P. Beneš [-] ) , V. Spilka [-] (27. M. Nguyen [-] ) , M. Onik [-] , A. Novotný [-] , M. Gina [-] , V. Gürtler [-] (61. J. Brouček [-] ) , Z. Ferko [-] , D. Šindelář [-]

ŽK: 45. J. Šimek , 46. T. Svoboda , 49. J. Gaher , 75. T. Göttlich - 12. F. Sobotka , 13. D. Šindelář , 20. M. Gina .
Hráči zápasu: A. Vlach , J. Šimek - D. Šindelář .
Místo: Markvartice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUDSKÝ Václav - JARISCH Daniel, HARTIG Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.