2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Našlápnutý Jiřetín hostil soupeře z Krásné Lípy, která sem rozhodně nepřijela rozdávat body lacině


Branky


0

Jiřetinští fotbalisté svedly ukrutný boj s Krásnou Lípou, ve kterém došlo, po gólech Páchy a Matějky, na penaltový rozstřel a domácí byli velice vděčni za vydřené dva body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný začátek domácích byl devalvován chybou ve středu hřiště a rychlým Matějkou

Začátek zápasu patříl Jiřetínským fotbalistům, jelikož se domácí dostávali do slibných příležitostí. Jednou z nich, která určitě stojí za povšimutí, je šance po přihrávce Materny mezi beky na Prokopa, ale ten trefil pouze pravou tyč krásnolipského golmana Vaňka. Poté se hra začínala vyrovnávat a Krásná Lípa se začala osmělovat. Nepříjemny pozdrav do horní tyče domácí branky vyslal Matějka. Ve 14. minutě však přiše lrohový kop a domácí se mohli radovat z prvního gólu, když Maternův centr našel hlavu protihráče, ale ten jen míč přizvedl a našel tak volného lišáka Radka Páchu, který číhal na zadní tyči a pohodlně zakončil. Nechybělo moc a jiřetínská mašina mohla být znovu rožhavena, ale to by neměla přijít chyba domácí zálohy ve středu hřiště, po které vyfasoval rychlý útočník Matějka nádherný pas mezi dva obránce a při samostatném úniku nedal golmanovi šanci a srovnal tak stav utkání. Poté této brance začali míti lehčí převahu hosté. Zapříčínily se o to nespočty centrů hostů, které létaly do jiřetínského vápna, ale domácí obrana a brankář Břeň je však pohodlně zachytávali. Jířetin to spíše zkoušel z větší dálky a jedinou větší šanci, kterou si do konce poločasu vytvořil, měl Pácha, který z malého vápna přestřelil bránu. Užuž to vypadalo, že první poločas nic zajímavého nepřinese, když z ničeho nic se objevil před Břeněm krásnolipský Matějka a ten se tentokráte mýlil, protože jiřetínský brankář bravurně zlikvidoval jeho pokus nohou.

Jiřetín sice trochu kousal, ale ostražitost zvítězila, a proto byli diváci na hřišti pod Jedlovou svědky prvního penaltového rozstřelu v sezóně

Druhá půle již byla opatrnější a obě mužstva se soustředily spíše na obranu, ze které se snažily dostávat do rychlých brejků. Atraktivnost druhého poločasu strádala také i kvůli kouskování rozhodčího Zdeńka Štastného, ale i přes tento fakt se domácí Zelinger dostal do slibné šance, když vyslal nebezpečnou střelu zpoza vápna a donutil obranu hostů na poslední chvíli zareagovat. Zbytek druhého poločas se nesl ve vyrovnaném duchu, i když občas zahrozil na levé straně rychlonohý Bobelák nebo na druhé straně Matějka svými hlavičkami brankáře Břeně udržel alespoň v pozoru. Do konce zápasu žádný z golmanů nemusel tahat kulatý objekt ze své sítě, proto nenásledovalo nic jiného než pozápasové penalty.

Penaltám kraloval výborný Břeň a stal se tak hlavním faktorem zisku dvou bodů

Hned první penaltu kapitána Hronika bránkář Břeň výtečně chytil a uvedl své spoluhráče to značné pohody. Ten samý scénář následoval při pokusu číšlo 4, když vyrazil střelu na tyč. Protože Materna, Pácha, Bužík své penalty proměnili, stačilo proměnit poslední penaltu pro zisk dvou bodů. K té sebevědomě nakráčel Fiala a přesnou placírkou k levé tyči nedal brankářovi Vaňkovi šanci.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Jiřetín p./J.
Aleš Bláha (hrající člen vedení a zástupce kapitána týmu TJ Slovan Jiřetín): Narazili jsme na výborného soupeře, který nám nedal vůbec nic zadarmo a bod si určitě zasloužil. Často jsme si však situaci komplikovali sami, že jsme místo jednoduché narážečky zbytečně kličkovali. Musím pochválit výborného gólmana Břeně, který byl klíčem k zisku dvou bodů.




Sestavy


TJ Slovan Jiřetín p./J.
D. Břeň [-] - M. Fiala [-] , R. Pácha [-] , J. Bobelák [-] , A. Bláha [-] , J. Winzig [-] , M. Novák [-] , D. Materna [-] , L. Zelinger [-] (86. F. Bužík [-] ) , F. Prokop [-] , R. Hanykýř [-]

Krásná Lípa
J. Vaněk [-] - M. Pešír [-] , F. Matějka [-] , T. Hroník [-] , P. Kasal [-] , D. Cempírek [-] , M. Pešír [-] , M. Smejkal [-] (75. J. Herák [-] ) , Z. Starec [-] , N. Huňara [-] (68. D. Sekyra [-] ) , J. Roubíček [-]

ŽK: 44. L. Zelinger , 46. J. Winzig , 50. M. Fiala , 58. R. Pácha - 25. M. Smejkal , 47. T. Hroník , 50. N. Huňara , 82. M. Pešír .
Hráči zápasu: D. Břeň .
Místo: Jiřetín p./J.. Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Zdeněk - JACHIMSTÁL Bohuslav, DOSTÁL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.