Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Habartice přivítaly, už podruhé za 14 dní, Spartak Boletice, ale tentokráte se domácím mistrovský reparát podařilo úspěšně složit


Branky


0

Domácí opanovali i svůj druhý domácí zápas a i s trochou štěští vedou tabulku, na skóre, před Mikulášovicemi. Zápas Habartic s Boleticemi se nesl v duchu spálených šancí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu opanovali domácí a díky rychlé brance mladého Kamila Horváta, posadil tak své spoluhráče do sedla...

Dolní Habartice začaly hrozit už v 1. minutě, kdy měl obrovskou šanci Petr Horvát, ale ten přehodil brankáře Vorla společně i s jeho bránou. Aktivní pojetí hry se domácím fotbalistům vyplatilo už v 5. minutě, kde si Horvátovci (Petr a Horvát) krásně ve vápně narazili a mladší Kamil gólově zakončil. Hosté se snažili rychle odpovědět, ale marně - brankář Lukáš Kouba hlavičku boletického forvarda zlikvidoval. Zhruba v polovině prvního poločasu začínali mít hosté převahu, ale určitě nemohli zanevřít na nevyzpytatelné protiútoky Habartic. Konec druhého poločas nabídl pár nebezpečnách standartních situací, z kterých byla nejnebezpečnější hlavička čerstvě habartického útočníka Michal Mandyse. Po této akci průběh hry už nic zajímavého nepřinesl a diváci se mohli těšit, až vypukne druhá fáze zápasu.

Spartak nepotrestal trestuhodnou koncovku domácích a z Dolních Habartic odjel bez bodu

Druhý poločas začal podobně jako ten druhý. Svěřenci Jířího Mikoláše si znovu vytvářely tlak na boletickou obranu, z čehož vyústily dvě tutové šance Petra Horváta, který ani v jedné příležitosti nečekaně neuspěl. Aby těch spálených šancí nebylo málo, doplním je ještě o šanci Michal Mandyse, jehož samotné sólo na brankáře hostí skončilo podobně jako to Horvátovo. Boletice znovu zabraly a pomalu začínaly přejímat otěžě zápasu, ale trochu paradoxně domácí zvýšily klasickým gólem o tyč (tzv. angličanem) v podání útočníka Petra Horváta na 2:0. Spartak se nezlomil a začal ještě více stupňovat své tempo a hned po pěti minutách odpověděl tím nejlepším možným způsobem, rychlým gólem Petra Husáka, který svou pěknou střelou z dálky nedal, výborně chytajícímu Koubovi, šanci. Následovala série velkých šancí na obou stranách , ať už to byla hlavička hostů, která skončila na břevně nebo další neúspěšně sólo útočníka Petra Horváta. V 80. minutě se brejková taktika vyplatila a po ose Marek Finkes, Lukáš Pospíšil, kde na konci nestál nikdo jiný než Petr Horvát, udělal kliku brankářovi Vorlovi a zvýšil svým druhým gólem náskok domácích. Kdo by si teď myslel, že celý zápas tím skončil, byl by na krutém omylu. Ještě v 89. minutě vyrovnával střelou zpoza vápna boletický Miroslav Šindelář a pokusil se společně se svými spoluhráči vybojovat alespoň nevyzpytatelné pokutové kopy. Bohužel pro příznivce hostů si Spartak už nevytvořil žádnou kloudnou příležitost a jediné, co tak mohlo rozdmýchat krev v diváckých srdcí, bylo zranění skvěle chytajícího brankáře Kouby, jehož handicap ho určitě vyřadí na pěkných pár zápasů.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (obránce a zástupce kapitána týmu TJ Spartak Boletice nad Labem): Jsem velice zklamán z konečného výsledku utkání, neboť si myslím, že bod jsme si určitě zasloužili. Na jednu stranu jsme se o góly připravili sami svou neschopností v koncovce a na stranu druhou Lukáš Kouba zachytal náramně a lapil zhruba 6 vyložených šancí.



Sestavy


D. Habartice
L. Kouba [-] - M. Záruba [-] (60. J. Lekner [-] ) , L. Pospíšil [-] , M. Mandys [-] (70. M. Pudil [-] ) , J. Gaži [-] , K. Dančo [-] , P. Horvát [-] , M. Finkes [-] , M. Vencl [-] , V. Mysliveček [-] , M. Finkes [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - P. Husák [-] , T. Beutler [-] , M. Janovský [-] , L. Rantfner [-] , P. Znojemský [-] , S. Štantejský [-] (30. P. Horáček [-] ) , S. Šorm [-] (75. M. Lánský [-] ) , M. Šindelář [-] , M. Hyl [-] , M. Ženíšek [-] (70. J. Klaban [-] )

Hráči zápasu: J. Vorel .
Místo: D. Habartice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MICHEK Petr - BENEŠ Karel, MAJSTRŠÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.