Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní přebor Děčín pokračoval 3. kolem na hřišti v Dolní Poustevně, kde domácí sehráli zápas s rozjetými Dolními Habarticemi a děly se věci...


Branky


0

FK Dolní Poustevna, která stále nesebrala ani jeden bod hostila lídry soutěže z Dolních Habartic. Nespoutaná gólová přestřelka málokoho udržela na sedadle. 3 body se nakonec naklonily na stranu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Infarktový začátek prvního poločasu parádně zvládla Poustevna, ale hosté rychle odpověděly

Oba týmy nasadily obrovské tempo hned zkraje utkání a na hřišti se určitě nikdo nenudil. Už v 6. minutě domácí otevřeli skóre, když Vilém Hájek rozvlnil síť za zády brankáře Martina Pudila, který byl donucen zaskočit za skvěle chytajícího Lukáše Koubu. Strhující začátek neměl konce, hned po šesti minutách se před Pudilovou brankou objevil David Hrdlička a zvýšil vedení na rozdíl dvou gólů. Konečně se hosté, po druhé inkasované brance, probudili a začali hrát svou navyklou hru na šikovného útočníka Petra Horváta, jehož střela v 23. minutě zapadla do domácí sítě a bylo sníženo na 1:2. Skvělý návrat do zápasu byl ještě vyšperkován brankou habartického útočníka Michala Mandyse, jehož pokus taktéž skončil za zády brankáře Josefa Šolína. 

Vlastní gól Roberta Mitternachta domácí nakopl k vražednému finiši a povedlo se jim získat tři divoké body

Začátek druhé části přesně kopíroval start té předchozí, jelikož domácí znovu zaskočili hosty dvěma rychlými slepenými góly Jana Svačiny ve 47. minutě a Davida Hrdličky minutu poté, vše nasvědčovalo, že tři body zůstanou poprvé na domácí půdě. To by ale nesměli hosté postupovat dle prvopoločasového scénáře a nestřelit znovu dvě rychlé branky, které se podařilo vsítit Petru Horvátovi a smolně střídajícímu domácímu fotbalistovi Robertovi Mitternachtovi. Domácí paradoxně po tomto nešťastném gólu začali přehrávat soupeře a vytvářeli si stále víc a víc slibných příležitostí. Fotbalové štěstíčko ocenilo sympatičnost domácích a v 78. minutě svým druhým gólem obránce Jan Svačina poslal Poustevnu do vedení 5:4. Hostům se už nyní nepodařilo odpověděť bleskově rychlým vyrovnávacím gólem a ani do konce utkání už nezvedli radostně své ruce nad hlavu, proto body zůstaly doma. Dolní Poustevna udolala v bláznivé přestřelce favorizované Dolní Habartice a odpoutala se od sestupového dna.



Ohlasy k zápasu


D. Poustevna
Břetislav Moravec (člen realizačního týmu FK Dolní Poustevna): Nastupovali jsme proti soupeři, který okupoval první příčku v soutěži, takže 3 body jsme vřele přivítali. Naštěstí jsme se po vlastním gólu znovu chytli a vstřelili jsme definitivní rozdílovou branku do soupeřovi sítě.




Sestavy


D. Poustevna
J. Šolín [-] - J. Moravec [-] (33. J. Svačina [-] ) , M. Kern [-] , Z. Tomek [-] , M. Schmalz [-] - D. Hrdlička [-] , A. Heyl [-] - V. Hájek [-] , D. Karpíšek [-] - M. Jemelka [-] , P. Koleňák [-] (55. R. Mitternacht [-] )

D. Habartice
M. Pudil [-] - K. Dančo [-] , M. Mandys [-] , P. Horvát [-] (85. J. Lekner [-] ) , M. Finkes [-] , M. Vencl [-] (85. P. Špaček [-] ) , V. Mysliveček [-] , M. Klemera [-] , L. Pospíšil [-] , M. Finkes [-] , R. Horváth [-] (46. J. Gaži [-] )

ŽK: 65. R. Mitternacht , 88. M. Kern - 78. P. Horvát .
Místo: D. Poustevna. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Zdeněk - MICHEK Petr, BENEŠ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.