0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr 3. kola Okresního přeboru Děčín vyšel lépe Jiřetínu a posunul se na čelo tabulky


Branky


0

Sobotní šlágr kola rozhodně přinesl tuhý boj, který byl už před výkopem očekáván. Utkání (hlavně tedy závěr zápasu) na klidu nepřidal ani fakt, že rozhodčí měli 50 minutové zpoždění a zápas byl kvůli tomu dohráván v neoptimálních světelných podmíkách. Červená karta Aleše Světelského a druhá žlutá karta Petra Mužíka rozhodně domácím Těchlovicím nepomohly...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpožděný výkop pomohl hostům k energickému startu, ale stav zůstal nezměněn

Utkání začalo o 50 minut později, z důvodu pozdního příjezdu rozhodčích, kteří měli autonehodu, ale naštěstí vyvázli bez zranění. Úvod utkání patřil Jiřetínským fotbalistům, zatlačil domácí na jejich polovinu a skoro hned po rozehrání se objevil v obrovské šanci záložník František Prokop, ale zamířil těsně vedle. Po deseti minutách se víc a víc pouštěl Český Lev do útočných výpadů a snažil se zaskočit jiřetínskou defenzivu. Za zmínku stojí gólová příležitost těchlovického kapitána Tomáše Nováka, jehož hlavička z malého vápna skončila v náručí těchlovického golmana Petra Víška. Domácí využili mírného polevení hostů a i nadále doráželi na jiřetínský obranný blok. Ve 30. minutě, po sporném ofsajdu, který zamezil slibnému útoku domácích, neudržel nervy na uzdě těchlovický Aleš Světelský (byl v tu dobu na lavičce), slovně napadl pomezního rozhodčího a inkasoval, pochopitelně, červenou kartu. Po této nepříjemné situaci se hra uklidnila a do konce poločasu si ani jeden celek nevytvořil více slibnou příležitost.

Síla v úvodních poločasových minutách se ukázala jako nezbytná pro zisk tří bodů

Jiřetínští fotbalisté znovu předvedli, že vstupy do poločasů mají skvělé a už ve 2. minutě druhého poločasu otevíralí skóre, když po úniku útočník Aleš Bláha přihrál na svého spoluhráče Školouda a ten přiťuknul na útočníka Maternu, který neměl složitou práci a doklepl míč za záda brankáře Víška. Tato branka nakopla Českého Lva k náporu a znovu svými dlouhými nakopávanými balóny se pokoušel ohrozit branku soupeře. Střela útočníka Bohuslava Veselého z otočky byla výsledkem této taktiky, ale nestočila se mezi tři tyče Břeňovi brány. Dalším nadějným pokusem byla znovu hlavička kapitána Tomáše Nováka, která tentokráte olízla břevno. Těchlovické nastěhování na polovině Jiřetína se fotbalistům z pod Jedlové hory náramně hodil, protože jejich brejkové situace ve druhém poločase byly velmi nebezpečné. Těchlovičtí stále hledali skulinku ve skvěle postavené Jiřetínské obraně, ale jejich úsilí bylo tak velké, že zapomínali na zadní vrátka, neboť po rychlém jiřetínském brejku se kopal volný přímý kop a toho se ujal střelec prvního gólu Dominik Materna, jehož střela z 30 metrů skončila v domácí síti a uklidnil své spoluhráče. Poslední desetiminutovka byla vskutku neklidná a v 86. minutě musel odejít ze hřiště domácí Petr Mužík, který obdržel druhou žlutou kartu a zákonitě tedy musel jít do sprch. Oslabené družstvo Těchlovic si už nestihlo vytvořit žádnou nebezpečnou příležitost a hosté mohli slavit velmi cenné vítězství, které jim dopomohlo k výstupu na první přícku v Okresním přeboru Děčín.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Jiřetín p./J.
Filip Bužík (funkcionář a obránce týmu TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou): Jeli jsme do Těchlovic s tím, že se tu moc nevyhrává, protože máme s tím vlastní zkušenosti. To, co jsme očekávali se vyplnilo. Těchlovice hráli kvalitní fotbal, svými centry zaměstnávali naši obranu, která dnes zahrála na výbornou a naší trpělivostí jsme se své šance dočkali a zápas jsme dovedli do zdárného konce.



Sestavy


FK Český Lev Těchlovice
P. Víšek [-] - B. Veselý [-] , P. Kunta [-] , M. Pták [-] (60. P. Šlaj [-] ) , J. Mužík [-] , P. Mužík [-] , T. Novák [-] , K. Ženíšek [-] (81. F. Hýl [-] ) , P. Trlica [-] , J. Majer [-] , O. Gálik [-]

TJ Slovan Jiřetín p./J.
D. Břeň [-] - M. Fiala [-] , L. Školoud [-] (77. J. Kremina [-] ) , O. Chládek [-] , A. Bláha [-] , J. Winzig [-] , L. Zelinger [-] , D. Materna [-] , M. Kessler [-] , F. Prokop [-] , R. Hanykýř [-] (82. F. Bužík [-] )

ŽK: 19. J. Mužík , 55. B. Veselý , 55. P. Mužík , 75. T. Novák - 55. J. Winzig , 60. M. Kessler , 67. R. Hanykýř . ČK: 30. A. Světelský , 80. P. Mužík .
Hráči zápasu: T. Novák - D. Materna .
Místo: Těchlovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUDSKÝ Václav - MAJSTRŠÍN Marek, HRUBÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.