M. Gina 10.
M. Gina 16.
Z. Ferko 71. (p.)
3:4p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Březiny - FK Mikulášovice


Branky


10. M. Gina , 16. M. Gina , 71. Z. Ferko (p.) - 27. L. Novák , 51. J. Kolda , 85. R. Vichterey
0

Tým FK Březiny, který nezískal po dvou kolech ani jeden bod, přivítal první mančaft tabulky. Utkání probíhalo v obrovském tempu, diváci mohli sledovat nádherný fotbal, plný nasazení, gólů a také i šarvátek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start domácích sesadil favorizované hosty do kolen, o což se zasloužil Michal Gina, svými dvěma brankami...

Březinští fotbalisté si chtěli spravit náladu a měli k tomu velikou motivaci, neboť zcela se uzdravil kapitán Šindelář, vrátil se Patrik Petřina a v zahajovací jedenáctce se objevila i nová posila z Junioru Děčín, Jakub Hloušek. Domácí nenechali nic náhodě a hned v 10. minutě se na levé straně uvolnil rychlý útočník Michal Gina, který v předešlých zápasech působil na pozici stopera, dostal se až před brankáře Jaromíra Tesaře a poslal Březiny do vedení 1:0. Po 6 minutách se podobný scénář opakoval, Michal Gina se nejlépe zorientoval v přelidněném prostoru, který vznikl po zahrání volného kopu a stanovil pro domácí dvougólové vedení. Nutno podotknout, že při obou případech mu nejlepšími asistenty byli mikulášovičtí obránci. Hosty dvě rychlé branky nepoložily a stále byly domácím vyrovnaným soupeřem. Jejich sympatický výkon byl odměněn v podobě gólu útočníka Lukáše Nováka, který využil chyby domácího stopera a nemilosrdně svým lobem korigoval stav utkání. Do konce poločasu nebyla vytvořena žádná významná příležitost, i když utkání i nadále pokračovalo v uctihodném tempu.

Druhý poločas se nesl v duchu surové hry a červených karet. Dříve oslabené Mikulášovice se semkly a nakonec vybojovaly alespoň pokutové kopy

Neustálé vysoké tempo zápasu, které provázelo aktéry tohoto utkání, se více dotklo domácích, jelikož částé úniky rychlonohých mikulášovických fotbalistů, zejména Jaroslava Koldy, dávaly březinské obraně dost zabrat. Právě zmiňovaný záložník Kolda využil méně fyzických sil svého soupeře, proto svým samostatným únikem a následnou povedenou střelou srovnal stav na 2:2. Hned se hostům začalo lépe dýchat, ale než se naděli, hlavní rozhodčí Jiří Kožár pískl penaltu a Zdeněk Ferko ji zkušeně proměnil. Nová zápletka zápasu byla na světě a bylo zájimávé sledovat, jak se s tím hosté vypořádají. Zvýšili důraz v osobních soubojích, který byl důsledkem nově vzniklé komplikace, která nastala po udělení druhé žluté karty obránci Miroslavovi Soukupovi. Domácí ukázali, že umí také přitvrdit a zápas spíš připomínal gladiátorské šarvátky než fotbalové klání. Rozhodčí Kožár musel ukázat, aby uklidnil horké hlavy, druhou červenou kartu. Tentokráte na straně Březin, byl vyloučen navrátilec do sestavy Patrik Petřina. Díky lepší koncentraci dostali hosté možnost snížit, když zhruba 30 metrů od domácí branky si Radek Vichterey postavil míč na místo určené panem Kožárem, rozvlnil síť brankáře Michala Rajmana a udělal definitivní tečku za základní hrací dobou, po které tradičně následoval penaltový rozstřel.

2 body vystřelil hostům Lukáš Novák, který sérií číslo 4 ukončil vypjaté utkání

O bezchybné první dvě série se postarali fotbalisté Šindelář, Dvořáček, Ferko a Vichterey. Zásadní moment přišel, když dvougólový střelec Gina neuspěl v souboji s brankářem Tesařem, poté ani nová posila, Jakub Hloušek, nepřekonala mikulášovického golmana a nasadila celému nepovedenému rozstřelu mrzutou korunku. Jelikož Jan Soukup a Novák své pokutové kopy proměnili, mohli se Mikulášovičtí radovat alespoň ze dvou bodů.

 



Ohlasy k zápasu


Březiny
Jan Huk (vedoucí týmu FK Březiny): Po návratu Petřiny, celkového uzdravení Šindeláře a díky nové posile, Jakuba Hlouška, jsme konečně sehráli kvalitní utkání a druhý tým naší tabulky jsme slušně potrápili. Určitě jde vidět, že v našem kádru je potenciál a můžeme se jenom zlepšovat.

Mikulášovice
Petr Procházka (vedoucí týmu FK Mikulášovice): Špatný první poločas nás okradl o vítězství v zápase. Ve druhém poločase jsme byli lepším celkem, ale bohužel jsme utkání nedovedli do vítězného konce. 2 body jsou pro nás ztráta.



Sestavy


Březiny
M. Rajman [-] - Z. Ferko [-] , V. Gürtler [-] (60. V. Spilka [-] ) , P. Havlíček [-] (70. V. Novotný [-] ) , P. Petřina [-] , J. Hloušek [-] , M. Onik [-] , M. Gina [-] , P. Beneš [-] (46. J. Kubeš [-] ) , A. Osmani [-] , D. Šindelář [-]

Mikulášovice
J. Tesař [-] - O. Linhart [-] (60. P. Miller [-] ) , L. Novák [-] , J. Kolda [-] (80. M. Soukup [-] ) , J. Neruda [-] (46. J. Soukup [-] ) , M. Kozák [-] , J. Dvořáček [-] , A. Kočka [-] , J. Petružálek [-] (46. F. Křehký [-] ) , R. Vichterey [-] , M. Soukup [-]

ŽK: 37. D. Šindelář , 85. P. Petřina - 17. J. Tesař , 42. J. Petružálek , 64. J. Kolda , 70. R. Vichterey , 73. J. Dvořáček , 73. M. Soukup , 87. L. Novák . ČK: 89. P. Petřina - 75. M. Soukup .
Hráči zápasu: M. Gina - J. Kolda .
Místo: Březiny. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOŽÁR Jiří - DVOŘÁK Martin, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.