Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Krásné Lípě vyšla lépe Spartaku


0

5. kolo děčínského okresního přeboru přineslo velmi kvalitní fotbalovou podívanou, v níž bylo možno vidět spousty branek, příležitostí a individuálních dovedností

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poukázali na fakt, kdo je tu pánem a po šťastném gólu Nováka vedli

Úvod utkání se zcela vyvedl domácím a už v 11. minutě po střele Tomáše Nováka a šťastné teči Pavla Znojemského, která pozměnila trajektorii míče přímo do protipohybu boletického brankáře Vorla. Nicméně hosté se oklepali a v 22. minutě se radovali z brzkého vyrovnání, když Matěj Janovský přízemně centroval před bránu a Lukáš Rantfner překvapil svou skákavou střelou brankáře Josefa Drahoňovského a srovnal stav na 1:1. Hra se posléze uklidnila, co se týče brankových příležitostí a další salva přišla ke konci prvního poločasu. V 41. minutě si našel střelecký prostor Miloslav Šindelář a po přesném centru Michala Ženíška skóroval z hranice malého vápna - 2:1 pro Spartak. Hned minutu na to vytvořili boletičtí fotbalisté hrubku ve své rozehrávce, Krásná Lípa nezaváhala a plně využila své příležitosti, neboť po krásné kombinaci vyrovnal krásnolipský záložník Pavel Kasal na 2:2 a stanovil tak závěrečné poločasové skóre zápasu.

Agilnější Boletice v druhém poločase přidaly a zkušeně dokráčely k dlouho nepoznanému vítězství v Krásné Lípě

Boletice vlétly do druhého poločasu s viditelným nadšením, z něhož vytěžili v 53. minutě branku, kterou se podařilo vsítit Tomáši Beutlerovi poté, co zhruba z deseti metrů poslal míč podél brankáře Drahoňovského. Spartaku se i nadále dařilo dostávat svého soupeře pod tlak, díky kterému hosté kopali v 75. minutě rohový kop, kterého se ujal zástupce kapitána Miloslav Šindelář a vybídl Lukáše Rantfnera k souboji s domácím brankářem, ve kterém si golman Drahoňovský počínal nepříliš tvrdě a jeho nedůraz se mu vymstil, jelikož míč se odrazil od zad právě zmíněného Rantfnera přímo do brány - 4:2. Krásná Lípa předvedla bojovného ducha a v 86. minutě po velmi povedené kličce Milana Pešíra a jeho následné střele za záda boletického golmana bylo utkání sníženo a vše se napovídalo k dramatické koncovce. Ale tu odmítl Miloslav Šindelář a o minutu později využil otevřené obrany domácích, zpracoval pas od Lukáše Rantfnera z rohu velkého vápna a sám před brankářem si věděl rady. Šindelářova trefa udělala definitivní tečku za krásnolipským snažení a ukončila velmi kvalitní utkání, za které se oba celky rozhodně nemusejí stydět.



Ohlasy k zápasu


Krásná Lípa
Milan Dvořák (vedoucí týmu TJ Krásná Lípa): Podali jsme mnohem lepší výkon než minulý týden v Dolních Habarticích. Byl jsem proto velmi spokojený s výkonem mých svěřenců, jen škoda, že se zápas nevyvedl našemu brankáři a kvůli jeho třem chybám jsme třikrát inkasovali, ale to se hold stává, on si své chyby uvědomuje a jede se dál.

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (zástupce kapitána klubu TJ Spartak Boletice): Nepamatuje se dlouho, kdy jsme naposledy přivezli z Krásné Lípy 3 body, takže spokojenost je určitě na místě. Myslím si, že zodpovědným výkonem jsme zaslouženě dokráčeli k vítězství.



Sestavy


Krásná Lípa
J. Drahoňovský [-] - M. Pešír [-] , T. Novák [-] (57. J. Litoš [-] ) , P. Kasal [-] , J. Roubíček [-] , F. Holubek [-] , M. Smejkal [-] , T. Lipman [-] , N. Huňara [-] , T. Grabka [-] , P. Bár [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - M. Janovský [-] , R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Ženíšek [-] , M. Hyl [-] - T. Beutler [-] , S. Štantejský [-] (78. P. Horáček [-] ) , L. Rantfner [-] , M. Šindelář [-] (88. M. Jarolím [-] ) , M. Švec [-] - -

ŽK: 49. M. Pešír - 32. T. Beutler .
Hráči zápasu: L. Rantfner , M. Šindelář .
Místo: Krásná Lípa. Počet diváků: 45. Rozhodčí: TRNKA Lukáš - JACHIMSTÁL Bohuslav, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.