4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Dolní Habartice přivítaly TJ Kemp Starý Šachov


Branky


0

Domácí si konečně spravili, po nedávných nepovedených výkonech, chuť a navázali tak na skvělé výkony, jimiž bavili své diváky v úvodu soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho netrvalo a Dolní Habartice přebraly otěže utkání

První naznak šance si v utkání vytvořili hráči Starého Šachova, kdy na dlouhý nákop za obranu domácích si dobře naběhl kapitán hostí Jakub Richtr, ale jeho pokus o přehození golman Lukáš Kouba zlikvidoval dobře načasovaným vyběhnutím již v zárodku. Da se říct, že to ze strany šachovských fotbalistů bylo v prvním poločase vše, jelikož od této doby se otěží zápasu chopily domácí Habartice. Hosté se snaží koncentrovat hlavně na obranu, což v počátku domácím dělalo menší problémy a i když hostům skoro nepůjčil balón, gólové příležitosti stále nepřicházely. To se ovšem mění již v 17. minutě, kdy Miloslav Finkes krásným pasem za obranu vybídl ke skórování Petra Horváta, který střelou podél brankáře Hlaváče otevírá skóre utkání. Hosté sice reklamovali offside, ale páni rozhodčí byli neoblomní. Další šanci si domácí vypracovali v zápětí poté, co na křídle zatáhl balón Martin Pudil, jenž přihrávkou pod sebe hezky našel dnes s chutí hrajícího Petra Horváta, ale branku tentokráte těsně minul. Nutno dodat, že útočník Pudil dnes nastoupil překvapivě v základní sestavě, což se ukázalo jako dobrý tah domácího trenéra Mikoláše, protože Pudil svým pohybem dělal šachovské defenzivě znatelné problémy. To, že věk je pouze číslo, které člověka při dobré kondici nemůže limitovat, potvrdil svou šancí kapitán Václav Mysliveček, z níž se z obrany dostal až do střelecké pozice, ale následný střelecký pokus hostující brankář ještě více pohlednějším zákrokem zlikvidoval. Hosté dokázali jen lehce zahrozit ze standardních situací, zejména z rohových kopů, po kterých ale habartická obrana společně s brankářem Koubou skvěle pracovala, proto fotbalisté odcházeli do kabin za stavu 1:0 pro Habartice.

 

Domácí ve druhém poločase ještě přidali a díky hattricku Petra Horváta poslali Starý Šachov domů s bohatou svatováclavskou nadílkou

Do druhého poločasu domácí vletěli ještě s větším elánem a Starý Šachov doslova přikovali na jejich polovině. Zvýšená aktivita všech habartických fotbalistů dala za vznik šanci, ve které po křídle obránce Pavel Špaček vybídl ke skórování Pudila, jehož střelu ke vzdálenější tyči vytáhl šachovský Hlaváč konečky prstů. Další příležitost k dodání tzv. klidu na kopačky domácích měl Petr Horvát, jenž ve svém samostatném úniku neuspěl a skóre zůstalo stále beze změny. Na vývoj hry zareagoval habartický trenér Mikoláš dvojím střídáním, nejdříve poslal na hřiště Michal Mandyse a posléze jmenovce Venclem, což se znovu ukázalo jako dobrý tah, jelikož už tak silný tlak jeho svěřenců dostal ještě větší grády. Netrvalo dlouho Emotikona sma za dvě minuty, kdy po krásné akci po ose Marek Finkes - Lukáš Pospíšil - Kamil Horvát, poslední jmenovaný ve skluzu skóruje a zvyšuje vedení na 2:0. Již za další minutu se skóre ve prospěch domácích měnilo opět poté, co po pěkné střele Kamila Horváta brankář hostí vyrazil pouze před sebe, na což nejrychleji zareagoval Petr Horvát a svou dorážkou si připsal už druhý zářez na svou střeleckou pažbu v tomto klání. Po třetím inkasovaném gólu se hra Starého Šachova rozpadla, čeho využily Habartice a v 75. minutě Petr Horvát kompletuje svůj dnešní hattrick a upravuje skóre na konečných 4:0. Sice se v závěru dostal ke slovu i Šachov, ale i tyto menší naděje hostů razantně zatrhl Lukáš Kouba a se všemi následujícími pokusy si s bravurou poradil. Ukázal tak všem pochybovačům, že známky nedávného zranění jsou úplně zažehnány, jelikož jeho první čisté konto v soutěži o tom jasně vypovídá.



Ohlasy k zápasu


D. Habartice
Lukáš Kouba (brankář týmu TJ Dolní Habartice): Zápas jsme zvládli na výbornou a jsme rádi, že jsme zpět na vítězné vlně, tedy alespoň doufám. I přes skvělý výsledek visí ve vzduchu varování v podobě velké spousty neproměněných příležitostí, zejména v druhé polovině druhé půle, což nemusí v následujících utkáních zrovna přijít vhod.




Sestavy


D. Habartice
L. Kouba [-] - K. Dančo [-] , M. Pudil [-] (55. M. Vencl [-] ) , P. Horvát [-] , M. Finkes [-] , J. Mysliveček [-] , V. Mysliveček [-] , L. Pospíšil [-] (75. O. Hofírek [-] ) , P. Špaček [-] , M. Finkes [-] (65. M. Záruba [-] ) , J. Gaži [-] (55. M. Mandys [-] )

Starý Šachov
J. Hlaváč [-] - P. Boháč [-] , J. Valenta [-] , J. Urban [-] , M. Soukup [-] , J. Richtr [-] , M. Janovský [-] , B. Matějček [-] , M. Kračmar [-] , Z. Sladomel [-] , L. Vacek [-]

Hráči zápasu: K. Dančo , P. Horvát .
Místo: D. Habartice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MICHEK Petr - BENEŠ Karel, LEGNER Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.