O. Gálik 50. (vl.)
M. Ženíšek 75. (p.)
2:3p.
(0:1)
45. T. Novák
60. T. Novák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vypjaté derby nalezlo svého vítěze až v penaltách


Branky


50. O. Gálik (vl.) , 75. M. Ženíšek (p.) - 45. T. Novák , 60. T. Novák (p.)
0

Penaltové kopy sehrály hlavni roli v celém zápase, v těch byly o krapet lepší hosté a po velkém boji si z horké boletické půdy odvážejí cenné dva body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Českého Lva vyústila v nepříjemný gól, pro domácí, do šatny

V úplně 1. minutě utkání se domácí Boletice blýskly pohlednou kombinací, ale obrana hostů nadvakrát dobře zasáhla. Od této chvíle začaly Těchlovice kontrolovat hru a staly se pány prvního poločasu. První příležitost si hosté připravili v 6. minutě, kdy po střele z dálky Petra Mužíka byl donucen domácí Jiří Vorel k zákroku. Ve 30. minutě dostal příležitost ve velkém vápně těchlovický útočník Bohuslav Veselý, ale jeho přízemní střelu znovu zlikvidoval brankář Vorel. O 2 minutě později se po dlouhé době připomněl Spartak poté, co jim byl nabídnut volný přímý kop na hranici velkého vápna, ale brána Stanislava Forra setrvala ve stavu bezpečí, jelikož trestňák nemířil mezi tři tyče. Obdobná situace vznikla i na druhé straně, ale tentokráte byl, těchlovickými fotbalisty, zahrán mnohem lépe než ten předchozí soupeřův, neboť Jan Majer skvostně našel hlavu kapitána Tomáše Nováka a ten ve své oblíbené pozice nezklamal. Na hodinkách už běžela 45. minuta, proto rozhodčí Vladimír Špáta poslal hráče do kabin za velmi nezáviděhodného stavu pro domácí příznivce.

Lépe hrající Boletice byly obdarování další vlastní brankou těchlovického obránce Ondřeje Gálika

Do druhé fáze vlétly Boletice jako uragán a byly to ony, které převážně kontrolovaly hru po celou dobu poločasu. Výborný start přinesl domácím v 48. minutě rychlé vyrovnání, když se Ondřej Gálik špatně zorientoval ve svém velkém vápně a svým druhým vlastním gólem ve dvou posledních zápasech, vyrovnal stav na 1:1. Domácí i nadále úpěnlivě ohrožovali branku Stanislava Forra, ale zničehonic se po krásné akci 59. minutě těchlovických fotbalistů dostal do střelecké pozice útočník Bohuslav Veselý, ale svůj pokus nevyslal, jelikož byl sražen za hranicí pravidel a hlavní arbitr Špáta pískl pokutový kop. Toho se ujal zkušený Tomáš Novák a bezprostředně přetavil penaltu ve svou druhou branku v utkání. Boletičtí byli stále více nebezpečnější a jejich neodradnost jim přinesla vytoužené ovoce, protože po faulu v 78. minutě nešťastného Ondřeje Gálika byla znovu fouknuta penalta a domácí měli tak výtečnou možnost ke srovnání stavu. Michal Ženíšek tím nepohrdl a nedal brankářovi Forrovi nejmenší šanci. Srovnáno 2:2. Zápas skončil po akci domácích, když vyslali tvrdou střelu na těchlovického golmana, ale ten s přehledem vyrazil. Následovaly pokutové kopy.

Stoprocentní úspěšnost vynesla hostům cenný bod

Vůbec prvního penaltového pokusu se ujal Jan Majer, jenž jako jeho všichni následní spoluhráči, kteří se taktéž stali exekutory, proměnil a uváděl(i) tak svého soupeře do mírné nervozity. Domácí toto znevýhodnění zvládali až do 4. série, neboť v té selhal Petr Husák a bylo jasné, pokud poslední pokus hosté promění, bude vymalováno. Petr Trlica nezklamal a zapříčinil se o zisk příjemného plusového bodíku.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (hrající předseda klubu TJ Spartak Boletice): Řekl bych, že plichta zasloužená, protože první poločas patřil Těchlovicím, druhý zase nám. Škoda toho inkasovaného gólu do šatny, který nám rozhodně nepomohl a v poslední řadě bych chtěl vyzdvihnout skvělý výkon Tomáše Nováka, jenž byl dnes nezastavitelný.

FK Český Lev Těchlovice
Jiří Hýl (člen realizačního týmu FK Český Lev Těchlovice): Utkání bylo vyrovnané tak jako každé derby s Boleticemi. Remíza je spravedlivá. Bod z pokutových kopů už je sázka do loterie, která tentokrát vyšla nám.



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - M. Ženíšek [-] , P. Znojemský [-] , R. Klaban [-] - T. Beutler [-] , S. Štantejský [-] , L. Rantfner [-] , M. Švec [-] , S. Šorm [-] (18. M. Janovský [-] ) , M. Šindelář [-] - - P. Husák [-]

FK Český Lev Těchlovice
S. Forro [-] - B. Veselý [-] , L. Trlica [-] (77. F. Hýl [-] ) , P. Mužík [-] , J. Mužík [-] , P. Kunta [-] , T. Novák [-] , P. Trlica [-] , O. Gálik [-] , J. Majer [-] , J. Štarman [-]

ŽK: 12. T. Beutler , 60. M. Ženíšek - 33. P. Trlica , 55. J. Mužík , 73. P. Mužík .
Hráči zápasu: J. Vorel - T. Novák .
Místo: Boletice n./L.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špáta Vladimír - GERMAN Robert, JÁNSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.