2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Dolní Poustevna - TJ Krásná Lípa


Branky


0

V šestém utkání OP Děčín přivítala Dolní Poustevna celek z Krásné Lípy a za výkon, jenž domácí předvedli, si mladý bojovný kádr dva body zasloužil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na tradiční bleskový start Dolní Poustevny hosté zareagovali a podařilo se jim stav srovnat

Vstup do utkání se lépe vydařil domácí Poustevně, neboť v 17. minutě dostal David Hrdlička překrásnou přihrávku od Jana Svačiny a ten svou umístěnou střelou otevřel skóre zápasu. Hosté se zdáli býti rychlou brankou zaskočeni a mohli být velice rádi, že jejich konto zůstalo za posledních 15 minut nezměněno, ale kvůli nepřesnostem v koncovce domácích se stav v kolonce domácích nezměnil. Hosté zklidnili svou hrou a začali svého soupeře přehrávat. Vytvářeným tlakem byli fotbalisté z Dolní Poustevny donuceni si pomáhat nedovolenými zákroky, proto v 32. minutě bylo srovnáno na 1:1, když po trestném kopu z výhodné pozice krásnolipský Tomáš Novák poslal míč za záda brankáře Josefa Šolína. Nerozhodnutý stav vydržel až do konce poločasu a všichni byli v očekávání, co přinese další část utkání.

Neatraktivní druhý poločas přinesl jen Roubíčkovo nastřelení brankové konstrukce

Druhý poločas přinesl pro diváky mnohem méně atraktivní podívanou, v níž byl zápas naprosto vyrovnaný a jelikož celých dlouhých 45 minut se nepodařilo žádnému z týmu vytvořit si gólovou příležitost, až na nastřelení spojnice Josefem Roubíčkem a obrany obou celků fungovaly výtečně, stav utkání zůstal do konečného hvizdu rozhodčího Jakuba Hejla nezměněn a zákonitě byla na řadě penaltová loterie.

Nejmladší hráč utkání se chopil role přidělování plusových bodů

Série penalt, kterou uzavíral svým kopem brankář Josef Šolín, skončila stavem 4:4. Následovala náhlá smrt jako v Anglii, kdo promění, ten zvítězí. Zaváhání hostů, využil s trochou štěstí nejmladší hráč na hřišti, jímž byl Štěpán Šafránek.



Ohlasy k zápasu


D. Poustevna
Břetislav Moravec (vedoucí oddílu FK Dolní Poustevna): Utkání bych charakterizoval jako za povedené. Náš velmi mladý tým složený převážně z dorostenců předvedl znovu velmi bojovný výkon a 2 body, které jsme nakonec získali, jsou pro nás velmi cenným úspěchem.




Sestavy


D. Poustevna
J. Šolín [-] - M. Jemelka [-] , J. Svačina [-] , V. Soukup [-] , P. Pelačík [-] - D. Karpíšek [-] , R. Mitternacht [-] , M. Kern [-] , A. Heyl [-] - V. Hájek [-] , D. Hrdlička [-]

Krásná Lípa
J. Vaněk [-] - P. Koutník [-] , M. Pešír [-] , N. Huňara [-] , D. Sekyra [-] , J. Roubíček [-] , T. Novák [-] , M. Smejkal [-] , T. Lipman [-] , M. Pešír [-] , P. Bár [-]

ŽK: 60. V. Soukup , 67. M. Kern - 51. D. Sekyra .
Hráči zápasu: V. Soukup , M. Jemelka .
Místo: D. Poustevna. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HEJL Jakub - BUDSKÝ Václav, MAJSTRŠÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.