4:2
(1:0)
65. M. Vencl (p.)
79. M. Mandys
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Plaston Šluknov - TJ Dolní Habartice


Branky


30. L. Mendel , 53. J. Vyšohlíd (p.) , 75. L. Čurgali , 78. V. Fišer - 65. M. Vencl (p.) , 79. M. Mandys
0

Příjemné překvapení, nováček soutěže Dolní Habartice, zavítalo do poměrně vzdálené Lipové, kde sehrálo obstojné utkání s domácí šluknovskou rezervou, která znovu potvrdila svou taktickou vyzrálost

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráč zápasu Lukáš Mendel vstřelil první branku utkání

První třicetiminutovka nepřinesla skoro žádné výraznější vzrušení, až na nebezpečné výpady habartického útočníka Petr Horváta, s nimiž si domácí obrana spolu s brankářem Tomášem Uchytilem poradila. Vše změnila 30. minuta utkání, kdy po krásné narážečce s Pavlem Svobodou, drobounký ale mrštný Lukáš Mendel s lehce mírným akrobatickým prvkem překonal roztaženého brankáře Lukáše Koubu a otevřel gólový účet zápasu. Od tohoto momentu domácí Lipová začala značně přehrávat soupeře, z čeho pramenily příležitosti jako například hlavička kapitána Vyšohlída, který využil přesného Fišerova centru, ale díky dvojitému působivému zákroku Lukáše Kouby, hosté už podruhé v prvním poločase neinkasovali. Šluknovští fotbalisté sice ještě párkrát prověřili habartického uzdraveného golmana, ale tým, jenž se mohl radovat z branky do šaten, nebyl ten domácí, nýbrž kádr Dolních Habartic, jelikož po nádherném pasu Miloslava Finkese se řítil na osamoceného Tomáše Uchytila útočník Michal Mandys, kterému vyloženou příležitost zablokoval obětavým zákrokem obránce Pavel Suk.

Po Vyšohlídově desáté brance v soutěži se trefil také Ladislav Čurgali a jeho gól byl rozdílový

Start druhé mnohem lépe vyšel domácímu celku, kterému se podařilo, respektive Lukáši Mendelovi, proniknout v 52. minutě do habartické obrany a vykoledovat si tak faul ve vápně, o nějž se postaral levý bek Dolních Habartic Josef Gaži. Penalty se tradičně ujal lipovský kapitán Jaroslav Vyšohlíd a svou desátou brankou v soutěži přiřknul šluknovské rezervě vedení 2:0. Netrvalo moc dlouho a o zhruba deset minut později byla udělena hostujícímu oddílu autentická možnost pokutového kopu, který se stoperovi Michalovi Venclovi vtipným zakončením podařilo dostat za záda domácího Uchytila. 2:1. Domácí záloha ze Šluknova znovu opanovávala dění na hřišti v Lipové a podařilo se jí i v 73. minutě vstřelit branku po volném přímém kopu, ale povedená hlavička střídajícího Ladislava Čurgaliho nebyla pomezním rozhodčím Janem Havranem uznána, z důvodu offsidového postavení. Domácí kádr odpověděl na Havranův verdikt nejlepším možným způsobem, neboť o 2 minuty později si na centr z rohu znovu naskočil útočník Čurgali a tentokráte, vše v souladu s pravidly, poslal zpět své spoluhráče do dvougólového vedení 3:1. V 78. minutě vítězství svěřenců Milana Brynda zpečetil svou povedenou dalekonosnou střelou Václav Fišer a vliv do lipovských řad příjemný klid. Můžeme polemizovat, zda následná branka hostí vyústila v nedostatečnou koncentraci domácích, ale každopádně po vynikající práci Petra Horváta se dostal do samostatného úniku Michal Mandys a ten si počínal vskutku mazácky. V plné rychlosti obešel vyběhnuvšího brankáře Tomáše Uchytila a zkušeně dopravil míč do prázdné branky. Gól sice nádherný, ale to bylo tak to poslední důležité, co by stálo za zapsání do lipovské obecní kroniky.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov B
Milan Brynda (předseda klubu SK Plaston Šluknov "B"/ Lipová): Přestože jsme sehráli zápas proti nováčkovi soutěže, vůbec to tak nevypadalo a po celou dobu utkání bylo možno sledovat určitou kvalitu obou celků a samozřejmě celé hry.

D. Habartice
Jiří Mikoláš (trenér oddílu TJ Dolní Habartice): V první řadě nám nenahrával hrací den, z čeho pramenilo, že domácí nás přehrávali hlavně v pohyblivosti a také i z taktické stránky byli mnohem lepší. Poslední desetiminutovka nám herně sice sedla, ale jak už jsem jednou řekl, soupeř byl po strategické stránce velmi vyzrálý a ke konci utkání nás už nepustil do nebezpečnější příležitosti.



Sestavy


SK Šluknov B
T. Uchytil [-] - P. Svoboda [-] (82. M. Koukol [-] ) , L. Mendel [-] , J. Vyšohlíd [-] , L. Šeliga [-] , V. Fišer [-] , M. Blaho [-] (30. L. Čurgali [-] ) , I. Rybář [-] , P. Suk [-] , J. Kulhavý [-] , F. Dvořák [-]

D. Habartice
L. Kouba [-] - M. Finkes [-] , M. Pudil [-] , K. Dančo [-] , M. Mandys [-] , P. Horvát [-] , M. Finkes [-] , M. Vencl [-] , V. Mysliveček [-] , L. Pospíšil [-] , J. Gaži [-]

ŽK: 65. P. Suk , 66. P. Svoboda - 53. J. Gaži , 56. P. Horvát , 82. L. Kouba .
Místo: Lipová. Počet diváků: 70. Rozhodčí: PROCHÁZKA Radek - PILECKÝ Martin, HAVRAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.