1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

7. kolo přineslo sebou zatím nejpikantnější šlágr soutěže, v němž rozjetý Jiřetín urval velmi důležité tři body


Branky


0

Lehce rozmrzelé Mikulášovice z posledního zápasu chtěly zapomenout na nepovedený výkon ze Starých Křečan, ale hold si nevybraly zrovna vhodný den, neboť soupeřem jim byl neporazitelný Jiřetín

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřetín musel zkousnout hořkost branky vstřelenou do šatny

Utkání začalo dle očekávání ve velmi rychlém tempu, akce na jedné straně střídala akci na druhé, ale už v 7. minutě přišlo zmrazení domácích fotbalistů formou rychlé branky Jaroslava Galaty a Jiřetín šel díky němu do bleskového vedení 1:0. Oba celky pojaly zápas oproti svému soupeři v trochu jiném stylu, zatímco Jiřetín se snažil kombinovat, Mikulášovice vyrukovaly na svého soka střelbou ze střední vzdálenosti a rohovými kopy. Obě strategie nepřinášely potřebnou sklizeň, jelikož hostům chyběla finální přihrávka a proti domácím stál skvěle chytající zkušený David Břeň. Nicméně, když už byl jiřetínský golman překonán, na brankové čáře se objevil obránce Miroslav Novák a vykopl míč do bezpečné vzdálenosti. Hosté kontrolují hru a snaží se vytvářet si šance. Do jedné z nich se po průniku na pravém křídle Aleše Bláhy dostal František Prokop, ale balón mu přeskočil špičku kopačky a bylo po příležitosti. O několik minut později nastřelil Jan Bobelák z přímého kopu pouze břevno. Když už se vše schylovalo k poločasové přestávce, přišla hrubá chyba Radka Páchy na středu hřiště a Mikulášovice svým následným brejkem, zakončeným teči Ondřeje Linharta, srovnali stav na 1:1.

Hosté si druhý poločas očividně osladili a díky bojovnému výkonu byli šťastnějším oddílem

Svou chybu v první půli Radek Pácha dostatečně odčinil, když se v 56. minutě skvěle uvolnil před velkým vápnem, odstavil si obránce, posunul míč do vápna a střelou k levé tyči brankáře Jaromíra Tesaře poslal Jiřetín znovu do vedení - 2:1. Následovala pasáž, v níž si hosté vytvářeli spoustu příležitostí, ale výborné zákroky mikulášovického Tesaře zabránily další změně stavu utkání. Například po nádherně trefeném voleji Prokopa se vymrštil k pravé tyči a zkazil tak gólovou radost nejlepšímu hráčovi zápasu. Obrovských nevyužitých šanci mohli jiřetínští litovat poté, co domácí v 75. minutě po centru do vápna dali za vznik nepřehledné situaci, ale ani 3 střelecké pokusy za sebou nepřekonaly hostující obranu v čele s Břeněm. Poslední významější příležitost měl v 82. minutě střelec Linhart, jehož střelu na zadní tyč výborný David Břeň opět zlikvidoval. Zbytek utkání si již pozorná defenziva Jiřetína pohlídala a nepřipustila žádné další nepříjemnosti. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Jiřetín p./J.
Aleš Bláha (hrající člen vedení klubu TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou): Přestože jsme jeli do Mikulášovic oslabeni hned o tři hráče základní sestavy, podali jsme pěkný a bojovný výkon. Pochvalu si zaslouží úplně všichni hráči, kteří nastoupili do zápasu.



Sestavy


Mikulášovice
J. Tesař [-] - O. Šach [-] , M. Vichterey [-] (58. J. Neruda [-] ) , O. Linhart [-] , M. Briestenský [-] (56. P. Budiš [-] ) , F. Křehký [-] (46. R. Fojta [-] ) , J. Kolda [-] (75. J. Petružálek [-] ) , J. Dvořáček [-] , R. Vichterey [-] , M. Soukup [-] (60. L. Novák [-] ) , A. Kočka [-]

TJ Slovan Jiřetín p./J.
D. Břeň [-] - R. Pácha [-] , J. Galata [-] , O. Chládek [-] , A. Bláha [-] , J. Winzig [-] , J. Bobelák [-] , M. Novák [-] , M. Kessler [-] , F. Prokop [-] , R. Hanykýř [-] (46. F. Bužík [-] )

ŽK: 15. O. Šach , 28. O. Linhart - 23. R. Pácha , 58. M. Kessler .
Hráči zápasu: F. Prokop .
Místo: Mikulášovice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šefčík Ladislav - TRNKA Lukáš, ŠEFČÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.