2:1
(2:1)
13. J. Vorel (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boletický Spartak hostil šluknovskou rezervu z Lipové


Branky


16. T. Beutler , 19. T. Beutler - 13. J. Vorel (vl.)
0

Boletice nakonec nelitovaly spousty zahozených příležitostí a s trochou štěstí si ponechaly plný počet bodů na domácí půdě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osudových 6 minut rozhodlo celé utkání

Úvod utkání lépe vyšel hostujícímu celku, jemuž se podařilo ve 13. minutě po nepřehledné situaci, vzniklé díky rohovému kopu, donutit domácího brankáře Jiřího Vorla vstřelit si smolný vlastní gól. Spartaku inkasovaná branka spíše pomohla, protože do 6 minut otočil stav utkání ku prospěchu svému. Nejprve se v 16. minutě boletickému oddílu podařilo díky krásné akci po ose Radek Klaban - Petr Husák - Miloslav Šindelář, na jejímž konci skóroval do prázdné branky Tomáš Beutler. Netrvalo dlouho a o tři minuty později se výše zmíněný Tomáš Beutler znovu prosadil, když využil své výškové převahy a hlavou upravil skóre na 2:1. Od tohoto momentu se s domácími střeleckými příležitostmi roztrhl pytel, ve kterém bychom mohli najít například Beutlerovo zahození hattricku poté, co jeho střela skončila vysoko nad bránou šluknovského Uchytila. V další obrovské gólové šanci se ocitl, sám postupující na bránu, obránce Radek Klaban, ale místo zakončení ještě vymýšlel dlouhou přihrávku na Martina Janovského, jehož střela do prázdné brány byla včas zblokována. Do poločasu se proto stav utkání nezměnil. 

Druhý poločas v duchu spálených tutových šancí

Druhá polovina se viditelně vyrovnala. Šluknovská rezerva cítila možnost k vyrovnání a na druhou stranu domácím Boleticím se stále nedařilo utkání rozhodnout, i přestože k tomu domácí možnosti měly. Hlavičky Beutlera a Klabana však mezi tři tyče nezapadly, oproti tomu se v tutové šanci objevil kanonýr Jaroslav Vyšohlíd, ale lacinou nabídku od boletického Jiřího Vorla trestuhodně z malého vápna odmítl. I přes mnoho neproměněných šanci se boletický Spartak mohl radovat ze zisku tří bodů a toto utkání mohl brát zatím jenom jako výstrahu pro nadcházející utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (aktivně zapojující se předseda oddílu TJ Spartak Boletice): Zasloužené tři body. Kdybychom lépe zakončovali, bylo rozhodnuto již po 30 minutách.

SK Šluknov B
Milan Brynda (předseda týmu SK Plaston Šluknov "B" / Lipová): Řekl bych, že domácí byli v prvním poločase lepším celkem. Nám vázla kombinace ve středu hřiště a dostávali jsme se kvůli tomu zbytečně pod tlak. Závěr druhé poloviny nám vyšel a nebál bych se tvrdit, že jsme dokonce svého soupeře přehrávali a náš stálejší tlak jsme klidně mohli přetavit branku, což se bohužel nestalo.



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Janovský [-] , M. Hyl [-] , M. Ženíšek [-] - M. Šindelář [-] , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] , M. Švec [-] - P. Husák [-] -

SK Šluknov B
T. Uchytil [-] - L. Čurgali [-] , L. Mendel [-] , J. Vyšohlíd [-] , P. Marek [-] , V. Fišer [-] , T. Šeliga [-] , T. Král [-] , L. Šeliga [-] , J. Kulhavý [-] , F. Dvořák [-]

ŽK: 55. M. Ženíšek , 70. M. Švec , 77. P. Husák - 18. F. Dvořák , 18. J. Vyšohlíd , 64. T. Král , 75. L. Mendel .
Hráči zápasu: M. Ženíšek , P. Husák .
Místo: Boletice n./L.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENDA Pavel - JACHIMSTÁL Bohuslav, BENEŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.