Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Dolní Poustevna - TJ Kemp Starý Šachov


Branky


0

Domácí si slastně smlsli na oslabeném Starém Šachově a svým brankostrojem doplňují trojici zápasů 8. kola, které taktéž skončily debaklem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Infarktová poslední patnáctiminutovka

První vysoké vítězství v novém ročníku Okresního přeboru v okrese Děčín nastartovala vlastní branka hostujícího celku v 30. minutě a je otázka polemiky, zda tato událost poznamenala další průběh zápasu. Nicméně domácí o pět minut později využili dezorientace šachovské defenzivy poté, co David Hrdlička využil své šance a poslal své spoluhráče do dvoubrankového vedení 2:0.  Tím ale první půle neskončila, neboť se ozval vlčák Vilém Hájek a udeřil do konce poločasu hned dvakrát. Nejdříve v 38. minutě, posléze jen o 4 minuty později a bylo jasné, že se hostům s jejich doposud předváděným výkonem bude nepříznivý stav otáčet v druhé polovině utkání velmi složitě.

Odevzdaný Šachov nedokázal domácím vzdorovat

Téměř nezměněný výkon Staré Šachova jasně svědčil o tom, že takhle to dnes nepůjde. Další ránu zasadil, už tak rozklíženému hostujícímu celku, velký bojovník a dříč, kapitán David Karpíšek, jehož branka sloužila jako menší aperitiv pro hladového Hájka, jenž o 6 minut později dovršil svůj hattrick a upravil tak skóre na 6:0. Poslední gól utkání vstřelil obránce Jan Svačina, čím uzavřel v 65. minutě obě branky a konec utkání se dohrával už v poklidném tempu. Hráčem zápasu se pochopitelně stal tříbrankový střelec Vilém Hájek spolu s domácím brankářem Josefem Šolínem, který svými dlouhými a přesnými nákopy nacházel své rozběhlé spoluhráče a připsal si celkem dvě gólové asistence.



Ohlasy k zápasu


D. Poustevna
Břetislav Moravec (vedoucí mužstva FK Dolní Poustevna): Do utkání jsme vstupovali s vědomím, že v utkáních hraných na domácím hřišti musíme získávat body. Od začátku utkání se hráči snažili dodržovat pokyny, s kterými jsme do utkání šli, proto je musím za předvedený výkon maximálně pochválit.




Sestavy


D. Poustevna
J. Šolín [-] - P. Koleňák [-] , J. Svačina [-] , Z. Tomek [-] (50. M. Schmalz [-] ) , V. Soukup [-] - D. Karpíšek [-] , M. Kern [-] , R. Mitternacht [-] (65. Š. Šafranek [-] ) , A. Heyl [-] - V. Hájek [-] , D. Hrdlička [-] (80. J. Hofman [-] )

Starý Šachov
L. Kračmar [-] - J. Hlaváč [-] , M. Flieger [-] , J. Urban [-] , M. Soukup [-] , M. Fišer [-] (46. J. Valenta [-] ) , M. Janovský [-] , B. Matějček [-] , M. Kračmar [-] , Z. Sladomel [-] , L. Vacek [-]

Hráči zápasu: J. Šolín , V. Hájek .
Místo: D. Poustevna. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOŽÁR Jiří - DVOŘÁK Martin, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.