J. Hudec 71. (p.)
R. Černý 82.
J. Hudec 89. (p.)
3:4p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 13:30

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprty v premiéře vybojovaly první bod


Branky


71. J. Hudec (p.) , 82. R. Černý , 89. J. Hudec (p.) - 25. J. Hrubý , 52. J. Liška (p.) , 62. L. Strouhal
0

Bojovnost ve druhé půli utkání s Lomem předvedli v 1.B třídě nováčci z Vejprt. I v početním oslabení dokázali ze stavu 0:3 pro hosty vyrovnat na konečných 3:3. V pokutových kopech už tolik štěstí neměli a dva body nakonec putovaly do Lomu. Dobrý výkon předvedl v dresu domácích Jakub Hudec, který vstřelil dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabení Vejprt

Vejprty vstoupily po třech desítkách let do fotbalových soutěží Ústeckého kraje. Utkání začalo pro domácí dobře, kdy aktivní hrou přehrávali soupeře a nepouštěli ho do vážnějších situací. Velkou šanci na vedení měli domácí ze standardní situace, kdy Hudcovu střelu brankář vytěsnil na spojnici a následná dorážka Černého skončila na pravé tyči hostí. Soupeř se dostal do zápasu po přečíslení a krátké kombinaci, kdy první branku vstřelil Jaroslav Hrubý - 0:1. Domácím přinesla vrásky 34. minuta a podskočení míče Marančákem a následný faul, po kterém byl jmenovaný vyloučený.

 

Skvělý výkon domácích

Druhý poločas začali domácí snahou v deseti srovnat, přišlo však zvýšení na 0:2 zásluhou lomského Lišky, který proměnil penaltu po faulu kapitána Kuči. Vejprtští pak mezi 55. a 60. minutou spálili čtyři tutovky. Následně hosté opět vyučovali z produktivity. Po rychlém brejku zvýšili Lukášem Strouhalem na 0:3. Utkání vypadalo rozhodnuté, ale domácí se nevzdali. Po faulu na Černého proměnil pokutový kop Jakub Hudec. Lom poté trochu znejistil a musel přidat v důrazu. Na 2:3 snížil v 82.minutě po přihrávce střídajícího Budského Radek Černý. Totální fotbal skončil maximálním nasazením domácích za vyrovnáním. To se podařilo v 89. minutě po proměněném pokutovém kopu Hudce po faulu na Černého. Pomocné pokutové kopy vyšly lépe hostům, kteří tak přidali bod na víc.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Vejprty
Josef Němeček (trenér TJ Slovan Vejprty): Nováčkovská daň s totálním nasazením za ziskem bodu. Druhou půli jsme i v oslabení předvedli kvalitní a bojovný výkon, bohužel, penalty jsou o štěstím, které nám k završení dobrého utkání chybělo.




Sestavy


TJ Slovan Vejprty
D. Mašek [-] - R. Marančák [-] , J. Jenč [-] (75. P. Hablawetz [-] ) , J. Hablawetz [-] , A. Pop [-] - O. Lorenc [-] (78. M. Budský [-] ) , J. Jansa [-] , Z. Kuča [-] (90. L. Souček [-] ) , M. Keil [-] - R. Černý [-] , J. Hudec [-]

SK Viktoria Lom
J. Prosný [-] - J. Hejsek [-] , J. Kučera [-] , T. Kocur [-] , M. Čadek [-] - K. Gizman [-] (46. M. Kocúr [-] ) , J. Liška [-] , P. Filo [-] , L. Strouhal [-] - D. Říha [-] , J. Hrubý [-] -

ŽK: 51. J. Hablawetz - 20. J. Hejsek , 24. J. Kučera , 25. J. Hrubý , 68. D. Říha , 78. J. Liška . ČK: 35. R. Marančák - 87. J. Hejsek .
Hráči zápasu: O. Lorenc , Z. Kuča , J. Hudec .
Místo: Vejprty. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Cvachoušek František - SVOBODA David, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.