R. Rojko 42. (p.)
P. Líbal 46.
J. Mataj 66.
M. Betyár 70.
4:5p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jako na houpačce! Heřmanov smazal tříbrankové manko, penalty ale nezvládl


Branky


42. R. Rojko (p.) , 46. P. Líbal , 66. J. Mataj , 70. M. Betyár - 2. J. Kudža , 4. J. Řehák , 23. L. Mráz , 83. L. Mráz
0

Fotbalisté Heřmanova opět propadli v obraně, kdy za poslední tři zápasy inkasovali celkem 14 branek. Proti Soběchlebům byli blízko třem bodům, nakonec ale vybojovali jediný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběchleby vlétly na hřiště jako uragán

Sotva se diváci na hřišti ve Fojtovicích usadili, prohrával Heřmanov o dvě branky. Ve 2. minutě se trefil Kudža, za dvě minuty ho napodobil jeho spoluhráč Řehák. Hra domácích působila hodně chaoticky a právem přišel další trest. Ve 23. minutě překonal Pospíchala kapitán Mráz. Jenže heřmanovští hráči se nepoložili a zbytek poločasu patřil právě jim. Dva nájezdy na brankáře promarnil Karel Stehlík, v té samé situaci zklamal Betyár. Domácí vrátila do zápasu penalta, kterou proměnil kapitán Radek Rojko, vzápětí další velkou šanci neproměnil Stehlík.

Vítěztví odmítl kapitán Rojko

Po změně stran se role na hřišti obrátily. Domácích hráčů bylo plné hřiště a Soběchleby vypadly z tempa. Na 2:3 snižoval Petr Líbal, který své sólo zakončil střelou podél brankáře Píchy. To běžela 46. minutě. O dvacet minut později utekl po straně Richard Wenzel, poslal míč na vápno kde míč placírkou uklidil Jan Mataj a bylo vyrovnáno. A když se za další čtyři minuty individuálně prosadil nejlepší heřmanovský střelec Miroslav Betyár, vypadalo to, že tři body zůstanou ve Fojtovicích. Jenže hostům se podařil jeden útok, kdy Pospíchal tak trochu nešťastně vyběhl a kapitán Mráz domácího brankáře přehodil. Drama ale nekončilo, vzápětí totiž mohl Radek Rojko další penaltou vrátit svým barvám vedení, pokutový kop ale zahodil. Na skóre se nic neměnilo ani po poslední šanci Betyára. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější Soběchleby, které si tak domů odvezly bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Začátek utkání byl od nás chaotický, hosté na nás pořádně vlétli. Ve druhém poločase jsme ale dominovali, mleli jsme Soběchleby a zaslouženě otočili. Přispěl k tomu také střídající Zdeněk Čapek. Škoda čtvrté branky, která byla z naší strany docela nešťatná. Za stavu 0:3 bychom konečný bod brali, ale měli jsme opravdu blízko k vítězství. Škoda."




Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - M. Betyár [-] , K. Stehlík [-] (64. V. Váňa [-] ) , J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , P. Havlíček [-] , M. Šturm [-] (46. Z. Čapek [-] ) , P. Líbal [-] , R. Wenzel [-] (87. J. Svoboda [-] ) , R. Majerik [-] , T. Vlasák [-]

TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - D. Goldbach [-] , J. Zigmund [-] , J. Kudža [-] , A. Klinger [-] (78. V. Poláček [-] ) , D. Batelka [-] , K. Kodeš [-] , L. Mráz [-] , J. Řehák [-] , M. Horyna [-] , P. Potměšil [-]

ŽK: 72. P. Havlíček - 33. M. Horyna , 67. L. Pícha , 85. J. Zigmund .
Místo: Heřmanov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - TROJAN Michal, TRÉGR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.