2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlažný lídr z Trmic v Chabařovicích tvrdě narazil


Branky


29. L. Trux , 62. M. Kytka
0

Fotbalisté Slovanu si doma vyšlápli na první tým tabulky. Ten v Chabařovicích herně totálně zklamal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trux jako první vyzrál na Ajma

Na jedné straně bojovnost a chuť hrát. Na té druhé malátnost a velmi špatný výkon. Tak by se dal charakterizovat souboj Chabařovic a Trmic. Hosté přijeli v roli prvního týmu tabulky, na hřišti to ale vůbec nepředvedli. Do první šance se dostal domácí Ondřej Jaslo, branku ale netrefil. Domácí diváky potěšil o jedenáct minut později Trux. Ten si zpracoval míč po centru do vápna, kulatý nesmysl si ještě potáhl a přesnou střelou překonal Ajma. Ani tato trefa Trmice neprobudila, do konce poločasu kralovaly Chabařovice.

Ani pauza malátné Trmice neprobrala

Hosté nastoupili do druhé půle s odhodláním, ale hned první minuty naznačili, že se jejich výkon nezlepší. Naopak domácí hráli jeden z nejlepších zápasů sezóny. Odměnou jim byla 62. minuta. Za obranu se dostal útočník Kytka, který obešel i brankáře Ajma a poslal míč do opuštěné domácí svatyně. Zbytek duelu už žádný velký rozruch nepřinesl, Chabařovice si v klidu dokráčely pro zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice
Jiří Měchura, trenér FK Slovan Chabařovice: "Kluci předvedli parádní výkon a zápas perfektně zvládli. Byla na nich vidět bojovnost a chuť hrát. Prospěly nám změny v základní sestavě, na stoperu zahráli dobře kluci z B týmu. Bylo to naše zasloužené vítězství, mám pocit, že nás Trmice podcenily."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Ostudný výkon. Hráči nastoupili s tím, že se jim nemůže nic stát. Mysleli si, že Chabařovice sami porazí. Domácí hráli skvěle, nám chyběla bojovnost, hráči neplnili zadané úkoly. Nestačili jsme se chytit a nedostali se do tempa. V zápase jsme měli vlastně jen jednu velkou šanci. Jinak nic."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - M. Veselý [-] - M. Kytka [-] (87. J. Semerád [-] ) , O. Jaslo [-] , R. Hural [-] , L. Trux [-] (89. T. Žembery [-] ) - M. Korunka [-] (73. M. Levinský [-] ) - L. Eichler [-] , R. Netolička [-] (55. V. Kršňák [-] ) , A. Guth [-] , J. Hloušek [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - J. Chrudimský [-] (79. S. Puchta [-] ) , J. Vyleťal [-] , D. Greé [-] , D. Smítka [-] , M. Cibrík [-] (69. J. Jelínek [-] ) , D. Nekola [-] (84. P. Tadlánek [-] ) , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , V. Jaroš [-] , L. Jaroš [-]

ŽK: 35. M. Veselý - 34. M. Cibrík , 43. L. Jaroš , 45. D. Nekola , 54. D. Greé , 63. J. Chrudimský , 82. J. Jelínek .
Místo: Chabařovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Trégr Václav - OBORNÍK Jaroslav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.