3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice rychlý gól nesložil, mladého nováčka nakonec porazily


Branky


0

Trmický kanonýr Greé přispěl dvěma zásahy, Dobkovice z posledních sedmi zápasů vyhrály pouze jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí darovali Dobkovicím vedoucí trefu. Přesto do poločasu výsledek otočili

Domácí byli v prvním poločase lepším celkem. Jenže po deseti minutách přišla studená sprcha. Ajm dostal od jednoho z obránců špatnou malou domů. Všechno vystihl Příhonský, pro kterého nebylo problém vstřelil osmou branku v sezóně. Jinak ale Dobkovice působily hodně ospalým dojmem a Trmice toho do půle využily. Vyrovnání rychle zařídil Greé, ke kterému se míč odrazil po standardní situaci a jeho střelu ještě tečoval jeden z hostujících obránců. V závěru prvního dějství pak přišla chyba v dobkovické rozehrávce. Na tu si počkal Lukáš Jaroš a v samostatném úniku si poradil i s brankářem Vlkem. Za zmínku také stojí fakt, že brankáře Ajma ještě zachránila branková konstrukce.

Trmicím docházely síly, dobkovický trest nepřišel

I když domácí zahájili i druhou půli aktivně, postupně jim začali docházet síly. Mladý a běhavý nováček si vytvořil tlak, vyrovnání však nepřicházelo. Všechny naděje pak hostům spláchl opět Greé. Na pravé straně se pěkně uvolnil Smítka, prošel až do vápna, kde dostal Greé parádní přihrávku a po jedenácté v sezóně se trefil do černého. Tím se utkání rozhodlo a zbytek se už vlastně v klidu dohrál.



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "V první půli jsme byli lepší, ale sami si to zkomplikovali. Po změně stran získaval soupeř postupně fyzickou převahu, ale naštěstí jsme neinkasovali. Kluci si za bojovnost a poctivost vítězství zasloužili."

SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Úvodních 45 minut kluci zaspali, tak brzké výkopy zápasů nám asi nesedí. Ve druhém poločase jsme byli lepší, ale paradoxně skóroval soupeř. Nikdy jsem si nestěžoval na rozhodčích. Nyní bych udělal malou výjimku."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - J. Vyleťal [-] , D. Nekola [-] , R. Melichar [-] , P. Tadlánek [-] - J. Pokorný [-] (90. J. Chrudimský [-] ) , D. Smítka [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] - L. Jaroš [-] (84. J. Beneš [-] ) , D. Greé [-]

SK Dobkovice
L. Vlk [-] - M. Popčák [-] , R. Štol [-] (78. D. Roshi [-] ) , O. Martin [-] , V. Fous [-] (62. J. Řeháček [-] ) , D. Příhonský [-] , M. Štol [-] , P. Doksanský [-] , M. Lohnický [-] , T. Dyrynk [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 65. P. Tadlánek , 85. J. Pokorný - 18. D. Příhonský , 26. M. Štol .
Místo: Trmice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holly Martin - KOLÁTOR Petr, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.