R. Hural 60.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klasický souboj o šest bodů zvládla lépe Tisá


Branky


0

V bitvě dvou nováčků zvítězila Tisá v Chabařovicích 2:1. Domácí se tak propadli na poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj načala trefa Jana Povejšila

Zápas dvou týmů, které v loňské sezóně hrály okresní přebor, začali lépe hosté. Hanzl vysunul pěknou kolmicí Pešatu, ten vrátil míč na penaltu. Tam číhal Jan Povějšil, který s koncovkou neměl problém. Domácím nešla upřít snaha, v koncovce se ale hodně trápí.

Rozhodl parádní Babačův moment

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Zhruba po hodině hry přešel asi nejlepší domácí hráč Hural přes tři hráče Tisé a krásnou střelou vyrovnal. Zápas směřoval do penaltového rozstřelu. Ten však deset minut před koncem odmítl Davida Babača. Obránce Tisé si stoupl po faulu na Feixe k trestnému kopu a výbornou střelou nedal Královi šanci. Zbytek zápasu už si hosté pohlídali a vyhráli podruhé v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice
Jiří Měchura, trenér FK Slovan Chabařovice: "Chtěli jsme Tisou porazit, to se nám nepovedlo. Když Hural vyrovnal, věřil jsem, že to otočíme. Opak byl ale pravdou. Sice jsme poslední, ale ten bodový odstup na ostatní týmy není hrozivý. Musíme se v zimě pořádně připravit na jarní část sezóny.

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Bylo to vyrovnané utkání, hodně foukal vítr, hráče to stálo hodně fyzických sil. Za tři body jsme moc rádi, pomohlo nám, že v poslední době nastupujeme v ustálené sestavě."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - R. Netolička [-] (52. O. Jaslo [-] ) , L. Trux [-] , J. Hloušek [-] , L. Eichler [-] (63. P. Velek [-] ) , M. Balkó [-] (29. M. Korunka [-] ) , R. Hural [-] , V. Kršňák [-] (82. T. Doubek [-] ) , M. Kytka [-] , A. Guth [-] , M. Veselý [-]

TJ Spartak Tisá
J. David [-] - V. Kabátník [-] , D. Babača [-] , V. Burian [-] - R. Pešata [-] , J. Maška [-] , Z. Hanzl [-] , V. Feix [-] , R. Zíta [-] (63. J. Beneš [-] ) , V. Machek [-] (58. D. Zub [-] ) - J. Povejšil [-] (79. M. Povejšil [-] )

ŽK: 27. M. Balkó , 86. M. Korunka - 28. V. Kabátník , 44. R. Zíta , 74. V. Feix , 86. D. Babača .
Místo: Chabařovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.