2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:00

1.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice vstoupily do podzimní části výhrou


Branky


0

Ledvice vstoupily do nové sezony s velmi obměněným kádrem. V základní sestavě se objevilo celkem osm nováčků a na hře to bylo znát. Poločas sice skončil remízou, ale ve druhé půli už diváci viděli dva góly, které k jejich radosti vstřelili domácí hráči. Brankář Kukla udržel v pvním zápase čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

V prvním mistrovském zápase se ukázalo, jak zodpovědně nově složené mužstvo Ledvice k tomuto utkání přistoupilo. Osmi nováčky v základní sestavě oproti minulé sezoně se těžko může pochlubit nějaký další tým v soutěži. Úvod patřil domácím,i když se začalo oboustranně opatrně. Z územní převahy přicházely hlavně standartní situace a po dvou rohových kopech byli blízko vstřelené brance Vlasák s Klášterkou. Postupem času se však ukázalo, že ani Ervěnice nepřijely jen bránit. Od 20. minuty začaly být silnější na míči a zápas se herně vyrovnal. Defenziva ale pracovala velmi dobře a až na jednu šanci, kdy soupeř zblízka přestřelil naší branku, k ničemu Ervěnice nepustila. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu, který odpovídal prozatímnímu průběhu hry.

Kvalitní fotbal na obou stranách

Druhou půli domácí naopak nezačali dobře. Ervěnice se lépe pohybovaly, ledvičtí hráči kazili i jednoduché přihrávky a byla na nich znát nervozita. Stále více bylo jasné, že v tomto stádiu hry, kdo dá první branku, bude pánem situace. Štastnější v tomto směru byly Ledvice. V 66.minutě šly do vedení, když se po rohovém kopu ve vzniklé skrumáži nejlépe orientoval Broskovics a nekompromisně z hranice malého vápna zavěsil. Obraz hry se rázem změnil. Oba týmy zvýšily obrátky a hlavně hosté se snažili ještě více hrát směrem dopředu. Zvláště, když vysunuli svého stopera do útoku a hráli vzadu jen na tři obránce. Po dvou nadějných brejcích, které se Ledvicím podařilo v poslední chvíli zastavit, přišla největší možnost Ervěnic v 83. minutě. Mašl kopl perfektní centr do ledvické šestnáctky, kde ho dva hráči Ervěnic přeběhli a Kukla nohou v posledním okamžiku míč vytěsnil nad branku. Dobře zahráli standartku i domácí, jenže Baran v 85.minutě z ní nastřelil jen tyčku. Konečné rozuzlení přišlo v 88.minutě. Baran hezkou kolmou přihrávkou našel Nováka, ten prošel rozhozenou obranou hostí a svůj samostatný nájezd proměnil. Utkání skončilo vítězně pro Ledvice v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): V prvním kole jsme narazili na silného soupeře, ale přesto start do nové soutěže vyzněl lépe pro nás. Doma chceme vždy bodovat naplno, to se povedlo. Přesto ale trenéři nebyli spokojeni s herním projevem, chtěli jsme hrát aktivněji, nutit soupeře k chybám, což se nám nedařilo. Soutěž je dlouhá a další mužstva prověří, jak je mužstvo připraveno.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - J. Bačkovský [-] , P. Mlej [-] , J. Baran [-] , R. Kolář [-] - M. Broskovics [-] (70. R. Peschl [-] ) , J. Klášterka [-] (70. M. Hase [-] ) , T. Vlasák [-] , A. Zavrtal [-] - Z. Opata [-] , M. Novák [-] (90. J. Král [-] )

SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - R. Čibenka [-] , L. Valčík [-] , J. Šlachta [-] , L. Trávníček [-] , M. Mašl [-] - T. Banovič [-] , P. Proll [-] (78. R. Ambroz [-] ) , V. Kořínek [-] (54. S. Dvořák [-] ) - M. Braum [-] , L. Niš [-] (60. M. Hlaváček [-] )

ŽK: 73. A. Zavrtal - 73. L. Valčík , 86. L. Trávníček .
Hráči zápasu: P. Mlej .
Místo: Ledvice. Rozhodčí: Červený Tomáš - MATYS Bohuslav, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.