Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráčská obměna zřejmě Spořicím prospěla


Branky


0

Spadlivší Spořice z krajského přeboru přivítali v úvodním utkání Domoušice. Hrál se dobrý fotbal, zprvu měli navrch hosté, ale pak zapnuly Spořice, dokázaly z příliš nelichotivého stavu vytěžit maximum a zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mládí vpřed

První poločas se hrál velmi vyrovnaný fotbal. Oproti krajskému přeboru prošel kádr Spořic výraznou hráčskou proměnou, což se zákonitě muselo projevit v utkání. Šanci ukázat svůj potenciál dostala řada dorostenců, konkrétně např. Tomáš Lacko, Jan Kočka nebo Denis Dvořák. Ale góly dávaly Domoušice. V první půli padl sice jediný, ale zásluhu na tom měl hostující Jiří Uhlík.

Domoušicím došel dech

Ve druhém poločase Spořice udělaly změny v sestavě, zcela jinak pozměnily jednotlivá seskupení hráčů a to domácím pomohlo k tomu, že utkání dostalo zcela jiný rozměr. Již ve 47.minutě srovnával na 1:1 Martin Slajchrt. Ten samý hráč se od dvě minuty později uvedl dalším gólem a Spořice poslal do vedení. V 56.minutě srovnal domoušický Faltus a domácí tak museli opět přidat. Bohužel pro domácí, Bartko upravoval na 2:3 a zdálo se, že si Domoušice půl hodiny před koncem skóre již pohlídají. Jenže hostům trošku odešly síly a na druhé straně začalo úřadovat mládí a energie. V 67.minutě se trefil Martin Vašina a na konečných 4:3 upravoval v 81.minutě Jan Eiselt. Spořice ještě mohli nějaké branky vstřelit, ale nabízené šance nevyužily.



Ohlasy k zápasu


1. FC Spořice
Pavel Svoboda (manažer 1.FC Spořice): Na to, že přišla řada nových hráčů a hráli spolu poprvé, tak si plnili to, co jsme si před zápasem řekli a že hra měla nějakou určitou úroveň. Takže na začátek spokojenost a je důležité, že jsme úvodní zápas zvládli.




Sestavy


1. FC Spořice
R. Broum [-] - M. Vašina [-] (78. T. Belej [-] ) , M. Slajchrt [-] (90. T. Verner [-] ) , F. Bachor [-] , D. Dvořák [-] (88. J. Kočka [-] ) , J. Eiselt [-] , M. Campr [-] , V. Vlček [-] (58. T. Lacko [-] ) , O. Polák [-] , M. Drbohlav [-] , J. Kubálek [-]

TJ Sokol Domoušice
L. Šulc [-] - M. Faltus [-] , J. Uhlík [-] , M. Izera [-] , D. Urma [-] , M. Lokajíček [-] (78. P. Vyskočil [-] ) , K. Kousek [-] (86. D. Prokeš [-] ) , P. Bartko [-] , M. Slušný [-] , L. Havlíček [-] , S. Alberovský [-]

ŽK: 88. T. Lacko - 32. M. Izera , 79. P. Bartko .
Místo: Spořice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čáka Jindřich - CVACHOUŠEK František, SVOBODA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.