4:1
(2:0)
48. Z. Opata (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Údlice sehrály výborné utkání proti Ledvicím


Branky


0

Ledvice se v Údlicích nedočkaly ani jediného bodu. Ostatně, výkonem k němu měly trošku daleko. Domácím se utkání podařilo a zaslouženě vyhráli 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Údlic

Do utkání Ledvice nevstoupily nejlépe. Hned v 1.minutě hosté neuhlídali roh domácích, míč nadvakrát propadl ve vápně ke stoperovi Údlic Micákovi, který otevřel skóre utkání. Ledvice mohly odpovědět hned v 9.minutě, kdy prudká střela Broscovicse skončila těsně vedle tyče. Ve 21.minutě Baran z rohu nastřelil tyčku a hned z protiakce zastavil brankář Kukla gólovou šanci domácích. Ve 36.minutě, po sporné ofsajdové situaci, šli domácí do vedení brankou Pěničky. Do konce poločasu se pak skóre již neměnilo.

 

Vyloučení Gutsche znamenalo pro hosty konečnou

Hned v začátku druhého poločasu vrátil Ledvice do hry z penalty Opata po faulu na Aleše Zavrtala. Údlice hosty znovu potrestaly v 52.minutě, kdy Ledvice opět špatně vyřešily bránění rohu Údlic a útočník Hakl nikým neatakován vstřel hlavou třetí branku. Než se hosté stačili otřepat ze vstřelené branky, zahrozili opět domácí, kdy střela Čížkovského orazítkovala tyč. V 64.minutě prudkou střelu Micáka z dálky vytěsnil Kukla jen tak tak na roh. V 75.minutě poslal rozhodčí do sprch hráče Ledvic Gutsche za protesty a tím pro ne utkání definitvně skončilo. Údlice ještě v 88.minutě využily podklouznutí ledvického obránce na polovině hřiště a gólem Čížkovského upravily konečný stav utkání na 4:1 a z cela po zásluze utkání dovedly do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): Dnešní utkání se nám vůbec nepovedlo, nedokázali jsme se vyrovnat s tvrdou a důraznou hrou soupeře, který nás vůbec nepustil do hry. Hráči se víc věnovali okolním vlivům než plnění svých úkolů, na které je trenéři před utkáním důrazně upozorňovali.



Sestavy


Sokol Údlice
V. Hašek [-] - J. Čížkovský [-] , A. Pěnička [-] , F. Hašek [-] (89. J. Bártík [-] ) , V. Rajnyš [-] , Š. Micák [-] , J. Haldovský [-] , M. Hakl [-] (88. R. Křapek [-] ) , P. Vepřek [-] (46. M. Husák [-] ) , M. Sejček [-] , K. Klíma [-]

SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - J. Bačkovský [-] , P. Mlej [-] , J. Baran [-] (77. D. Císař [-] ) , R. Gutsch [-] - J. Klášterka [-] (61. M. Novák [-] ) , M. Broskovics [-] , T. Vlasák [-] , A. Zavrtal [-] - Z. Opata [-] , M. Choutka [-]

ŽK: 45. V. Rajnyš , 47. V. Hašek - 63. J. Baran . ČK: 75. R. Gutsch .
Místo: Údlice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: FIŠL Marek - EICHLER Martin, TRUTNOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.