2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice porazily rezervu Loun


Branky


0

Louny si z Ledvice nepřivezly ani bod. Domácím zařídil tři body v závěru utkání Pavel Mlej.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách gól nepřinesly

Ledvice do utkání vstoupily velmi aktivně a již v 1.minutě prudkou střelu Broscovicse vyrazil brankář Loun na roh. Hosté hned odpověděli ve 4.minutě, když brankář Kukla musel nadvakrát krotit střelu Kyncla. Poté se toho na hřišti moc nedělo, Louny vysoko napadaly ledvickou rozehrávku, což domácím dělalo problém. Ve 30.minutě se ve vyložené šanci ocitl obránce Ledvic Pavel Mlej, ale Petříka nepřekonal. Ve 32.minutě po faulu na Zavrtala trefil Broskovics břevno lounské branky. Poločas tedy skončil spravedlivě 0:0.

 

Mlej rozhodl utkání

Druhý poločas nepřinesl v úvodu od obou mužstev nic nového. V 57.minutě po centru Pecinky netrefil ideálně míč lounský Vážný a jeho nepovedená střela se odrazila od tyče za Kuklova záda. V 63.minutě stál na pravém místě stoper Ledvic Bačkovský a střelou ze 16 metrů srovnal na 1:1 a vrátil domácí do utkání. V závěru si Ledvice vytvořily menší převahu, ale Louny domácím nedaly nic zadarmo. V 65. a 68.minutě se dostal ke střele Broskovics, ale zakončení bylo ukvapené. Tři body Ledvicím nakonec vystřelil obránce Pavel Mlej, který se v 75.minutě položil do centru Michala Nováka a hlavovou zakončil.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání, což se potvrdilo. Do utkání jsme opět vstoupili aktivně, ale bez efektivity v zakončení. Bohužel, dnes to bylo o bojovnosti a trpělivosti.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - J. Bačkovský [-] , P. Mlej [-] , J. Baran [-] , R. Kolář [-] - M. Broskovics [-] (90. J. Král [-] ) , J. Klášterka [-] (67. M. Hase [-] ) , A. Zavrtal [-] , T. Vlasák [-] - M. Novák [-] (84. J. Hejl [-] ) , Z. Opata [-]

FK SEKO Louny B
L. Petřík [-] - M. Bolefo [-] (75. V. Schoř [-] ) , J. Vážný [-] , V. Radoský [-] , T. Kyncl [-] , J. Baňka [-] , P. Pecinka [-] , D. Vydra [-] , P. Jenček [-] , T. Šťourač [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 34. J. Baran , 42. A. Zavrtal , 44. P. Mlej , 85. Z. Opata .
Místo: Ledvice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - MATAS Martin, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.