4:1
(3:1)
45. J. Borovec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosická rezerva nedala Velkému Březnu šanci


Branky


0

Domácí o výhře 4:1 rozhodli v prvním poločase, kdy za půl hodiny nastříleli tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní lovosický nástup

V souboji týmu, které se pohybují v první polovině tabulky, dominovaly v úvodní části Lovosice. Už v 6. minutě kapitán Hušek parádní uličkou uvolnil Baboráka, který pohodlně zavěsil. Za sedm minut se na křídle uvolnil Walter, krásným centrem oslovil Kovaříka, který se hlavou nemýlil. A pro hosty mohlo být ještě hůř. V 25. minutě se na Ondrku řítil Espinosa. Ten udělal brankáři Jiskry kličku, místo prázdné svatyně trefil pouze tyč. Po půl hodině to ale stejně bylo o tři góly. Podrazil se po samostatné akci dostal před Ondrku, kterého obešel a zasunul do opuštěné branky. Zbytek půle Lovosice trochu zvolnily a začaly komentovat výroky rozhdočích. V poslední minutě pak ve vápně fauloval Kočina a následnou penaltu proměnil Jiří Borovec.

Obrat se nekonal, Lovosice přidaly další trefu

V nástupem do druhého poločasu se lovosická hra opět zklidnila, svěřenci Pavla Doležala měli utkání pod kontrolou. Skóre uzavřel v 71. minutě Klouček, který napřáhl za vápnem a jeho pěkná střela zapadla za bezmocného Ondrku. Lovosice ukázaly, že jsou na v domácím prostředí na umělé trávě silné, naopak hostům rychlý povrch vůbec neseděl.



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Měli jsme výborný nástup do utkání, škoda, že svou obrovskou šanci zahodil Espinosa. Nevyšel nám závěr poločasu, z čehož pramenila ta penalta. Po změně stran ale kluci opět začali hrát, pomohlo nám i střídání."

FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Zápas nám vůbec nevyšel, absolutně nám neseděla umělá tráva. Na tento výkon chceme co nejrychleji zapomenout. Proti České Kamenici se musíme zlepšit."



Sestavy


ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - M. Kočina [-] , J. Kovařík [-] (62. M. Klouček [-] ) - B. Baborák [-] (66. V. Kroupa [-] ) , M. Walter [-] (79. S. Hruza [-] ) , J. Hušek [-] - R. Espinosa [-] (79. I. Oros [-] ) - R. Podrazil [-] , L. Hrdý [-] , J. Drbal [-] , T. Hrdý [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Maturkanič [-] , O. Pošík [-] (46. V. Demčenko [-] ) , T. Barvínek [-] (46. T. Cimpl [-] ) , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] (74. M. Polách [-] ) , L. Lapšo [-] (67. J. Bubla [-] ) , V. Neuman [-]

ŽK: 28. J. Kovařík , 40. T. Hrdý - 38. O. Pošík , 67. J. Pechánek .
Místo: Lovosice B. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holly Martin - KOLÁTOR Petr, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.