2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra se probudila až po přestávce, Kamenice odjela s prázdnou


Branky


0

Fotbalisté Velkého Března zažívají velmi slušný podzim. K lepší náladě jim také pomohlo dvoubrankové vítězství nad Českou Kamenicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový stav držel díky výbornému Ondrkovi

Přitom první poločas patřil u Labe svěřencům Pavla Mokráčka. Hosté byli lepší a vytvořili si dvě obrovské šance. Nejprve Starosta velmi dobře rozehrál standardní situaci. Míč se odrazil k Černému, který z hranice malého vápna trefil právě Ondrku. I druhá příležitost se narodila po standardce. K zakončení na zadní tyči se dostal Starosta, ale Ondrka byl znovu na místě. Domácí nebyli v tempu a předvedli v první půli mdlý výkon.

Vítěznou trefu měl na svědomí Pošík, pojistku přidal Lapšo

Po změně stran se domácí přeci jen zlepšili, k vítězné brance jim ale pomohla chyba hostů. Stoper Josef Kozelek, který do té doby odváděl ve středu obrany výborný výkon, se nedohodl s vyběhnuvším Martinem Vaňkem. Oba hráči se před vápnem srazili, míč se odrazil k Pošíkovi, který dával do prázdné - 1:0. Od té doby se hosté dostali do útlumu a domácí je pak po individuální akci střídajícího Lapša potrestali druhým zásahem, který definitivně rozhodl.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda FK Jiskra Velké Březno: "V první půli jsme nehráli dobře a dvakrát nás podržel brankář Ondrka. Po menší bouřce v kabině se výkon zlepšil, kluci soupeře více napadali a odměnou jim byly dvě branky."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Nezasloužili jsme si prohrát. Do té nešťastné situace, kdy se srazil Kozelek s Vaňkem, jsme byli lepším týmem. Následně to byla křeč. Doplatili jsme na to, že v prvním poločase z jasných šancí nedáme gól. To pak nemůžeme vyhrát. Svým výkonem mě ale hráči mile překvapili."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Maturkanič [-] (89. T. Barvínek [-] ) , O. Pošík [-] , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , P. Konrád [-] (59. L. Lapšo [-] ) , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , J. Bubla [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - V. Mysliveček [-] , P. Vaněk [-] , T. Tschakert [-] , F. Louda [-] , J. Čvančara [-] - M. Mach [-] , J. Chmelík [-] (73. P. Kozelek [-] ) , K. Starosta [-] (76. J. Šimek [-] ) - F. Černý [-] (59. A. Hodač [-] ) - J. Kozelek [-]

ŽK: 33. V. Neuman , 86. J. Ondrka - 5. J. Kozelek , 40. M. Mach , 59. P. Vaněk , 71. F. Louda , 85. A. Hodač .
Místo: Velké Březno. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holec Ladislav - LIŠKA David, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.