0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šok! Šluknov vyhrál v Rumburk a stal se králem "severu"


Branky


0

Jedinou trefu obstaral už v 19. minutě kapitán Lukáč. Diváci si ale kvalitní kopané moc neužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla jedna šluknovská standardní situace

Říká se, že derby nemá favorita. V bitvě o "výběžek" byl ale favoritem domácí Rumburk, který dle slov trenéra Jaroslava Červinky výkonem hodně zklamal. Šluknov logicky přijel s tím, že se bude více soustředit na obranu. A navíc mu pomohla jediná trefa celého střetnutí. Míč po standardní situaci doputoval k tyči, kde ho do sítě pohotově doklepl kapitán Lukáč. Domácí se dostávali do zakončení, naráželi na dobře chytajícího Uchytila. Toho musel v jednom případě zastoupit na brankové čáře jeden ze šluknovských obránců.

Uchytil rumburským hráčům klíč k brance nepůjčil

Ani druhý poločas nepřinesl žadné velké fotbalové představení. Domácí bušili do šluknovské obrany, hosté čekali na protiútoky. Jenže Uchytil si usmyslel, že prostě gól nepustí. Díky jeho výkonu si tak Šluknov připsal důležité body, které jistě bere jako odrazový můstek do dalších bojů. Rumburk naopak podruhé v řadě nebodoval a propadl se do středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnes nemám co hodnotit, všechno bylo špatně. Nikomu se nedařilo, fotbal prostě plakal. Každý hráč si musí sám sáhnout do svého svědomí a uvědomit si, kde udělal vlastní chybu a ne chybu hledat u někoho jiného."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér Plastonu Šluknov: "Mohli jsme pouze překvapit. A to se podařilo. Vycházeli jsme z obrany, parádní výkon předvedl brankář Uchytil. Nyní hostíme poslední Hostovice a já doufám, že potvrdíme body, které jsme si z Rumburku přivezli."



Sestavy


FK Rumburk
T. Hadar [-] - L. Pokorný [-] , A. Zima [-] (70. J. Chlada [-] ) , T. Stankovič [-] , M. Trégr [-] - J. Hejl [-] , P. Pilko [-] , P. Havel [-] , M. Nehonský [-] (46. F. Matějka [-] ) - R. Šott [-] , J. Šebora [-]

SK Šluknov
T. Uchytil [-] - J. Hajduk [-] , R. Lukáč [-] (89. T. Altman [-] ) , M. Koukol [-] - J. Zounar [-] , P. Svoboda [-] , V. Chlan [-] - P. Horák [-] - P. Jirův [-] (73. A. Holešovský [-] ) , T. Knížek [-] , Z. Kirchner [-]

ŽK: 18. T. Stankovič , 25. P. Havel , 75. P. Pilko - 13. P. Jirův , 67. Z. Kirchner , 85. P. Horák .
Místo: Rumburk. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Libor - KLIMPL Miroslav, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.