3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice se nevzdávají, Kamenice si zadělává na problémy


Branky


32. J. Lepič , 55. Z. Satran , 73. J. Lepič - 89. A. Hodač
0

Předposlední tým tabulky doma vyhrál 3:1. Naopak Česká Kamenice nezvítězila pošesté v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním poločasu pálili šance, paradoxně udeřil Satran

Českokamenický trenér Pavel Mokráček mohl být spokojený maximálně s první půli. Dle jeho slov měli jeho svěřenci dostatek šancí. Jenže střelu Tschakerta zastavila tyčka, Mitruška zvolil špatné řešení. Chmelík obešel i brankáře, ale místo zakončení se utopil v kličkách. A po situaci, kdy Větvička neudržel míč, byl Starosta nedůsledný. To Křešice těžily z rychlostních typů Satrana a Lepiče. A právě první jmenovaný se postaral o první trefu zápas. Dlouhý výkop Větvičky se odrazil právě k němu, Satran obešel stopera i brankáře Vaňka a uklidil míč do prázdné brány.

Tlak Kamenice byl platonický, Lepič díky dvěma brankám rozhodl

Po změně stran se Česká Kamenice snažila o tlak, ten ale vyzněl dost platonicky. Domácí sázeli na rychlé brejky a ve druhé půli hned dva využili. U obou hrál hlavní roli Jiří Lepič, který utekl hostující obraně a poradil si v obou případech s gólmanem Vaňkem. Hosté dosáhli na čestný úspěch v samotném závěru, kdy byl za svou aktivitu odměněn střídající Alexandr Hodač. To však bylo pro hosty jen slabou náplastí na prohraný zápas.



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Byl to spíše bojovný fotbal, který moc krásy nepobral. Myslím si, že jsme zvítězili zaslouženě, jelikož byli hráči přeci jen o něco bojovnější než Česká Kamenice."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Už ani nevím, kdy jsme naposledy vyhráli za tři body. Bohužel si to děláme sami. První půli jsme měli jasně vyhrát, tam hráči měli několik šancí, které měly skončit brankou. Po změně stran byl náš výkon nemastný a neslaný. Oživením byli střídající hráči, ale sami to nemohli zvrátit. Na hřišti nám chybí organizace hry a jakákoliv komunikace."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Lepič [-] (79. J. Rusý [-] ) , Z. Satran [-] , J. Suchánek [-] , D. Lenrt [-] , L. Lébl [-] (75. L. Pekárek [-] ) , J. Tirdil [-] (53. J. Kučera [-] ) , L. Cibulka [-] , V. Kühn [-] , K. Patka [-] , L. Schoř [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - J. Čvančara [-] (68. A. Hodač [-] ) , F. Louda [-] (53. P. Kočí [-] ) , T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] , V. Mysliveček [-] - J. Šimek [-] , M. Mach [-] , J. Mitruška [-] , K. Starosta [-] (53. F. Černý [-] ) , J. Chmelík [-] -

ŽK: 85. L. Pekárek .
Místo: Křešice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SVOBODA Evžen, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.