2:3p.
(1:0)
71. M. Hammer (vl.)
75. A. Vitásek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Libouchci rozhodovaly pokutové kopy


Branky


3. M. Hejna , 85. V. Slavka - 71. M. Hammer (vl.) , 75. A. Vitásek
0

V nich vybojoval bod navíc Mojžíř, domácí mohli litovat zahozených šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libouchec předvedl zlepšený výkon

Oba celky měly o motivaci postaráno. Libouchec chtěl napravit poslední výbuch ve Velkém Březně, Mojžíř chtěl zapomenout na domácí porážku proti Jílovému. V první půli vypadali lépe domácí, po třech minutách je totiž po velké chybě hostující obrany dostal do vedení Hejna. Vzápětí mohl Libouchec přidat další branku, koncovka však trochu drhla. Hosté nehráli dobře, výjimkou byla střela Zabloudila, která se zastavila o spojnici tyče a břevna.

Mojžíř se zvedl a domácí museli honit remízu

Po změně stran se role obrátily. Hosté se zlepšili, pomohl jim příchod Tichovského a také šťastná branka. V 71. minutě se totiž míč odrazil od Hammera za Kouckého. A za čtyři minuty přišel pro domácí další šok. Vitásek si perfektně zpracoval míč a dostal Mojžíř do vedení. Libouchec ale dokázal vyrovnat, když se z trestného kopu trefil Slavka. Penalty se pak Libouchci vůbec nepovedli, jelikož neproměnil ani jednu, zatímco hosté hned tři.



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, záložník FK Libouchec: "Konečný výsledek je pro nás zklamáním. V první půli jsme byli lepší, měly tam padnout další branky. Nakonec jsme skoro prohráli."

TJ Mojžíř
Josef Kolankiewicz, sekretář TJ Mojžíř: "Byl to útočný fotbal, šance měly oba týmy. Myslím si, že vzhledem k vývoji to byla zasloužená remíza."



Sestavy


TJ Libouchec
V. Koucký [-] - J. Šum [-] , T. Palaščák [-] (82. V. Slavka [-] ) , R. Němeček [-] (67. M. Didi [-] ) , J. Studený [-] , M. Řízek [-] , R. Wild [-] , M. Hejna [-] , R. Král [-] , L. Martinů [-] , T. Klazr [-] (46. M. Hammer [-] )

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] , P. Valenta [-] (67. M. Tichovský [-] ) - J. Zikmundovský [-] , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] , J. Sikora [-] - J. Bartoš [-] , A. Vitásek [-]

ŽK: 43. R. Král .
Místo: Libouchec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - MATYS Bohuslav, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.