L. Pokorný 9.
A. Zima 34.
P. Havel 63. (p.)
3:2
(2:0)
76. J. Borovec (p.)
86. J. Borovec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk se rozloučil s domácím publikem vítězstvím


Branky


9. L. Pokorný , 34. A. Zima , 63. P. Havel (p.) - 76. J. Borovec (p.) , 86. J. Borovec
0

Domácí vedli nad Velkým Březnem už 3:0, hosté ale ještě stihli zápas zdramatizovat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Na rumburském stadionu byl od začátku k vidění útočný fotbal, v úvodní půli byl ale lepší Rumburk. Nejprve ale musel vytasit perfektní zákrok domácí Hadar. Tato sitauce Rumburk nakopla a v 9. minutě už se mohli domácí diváca radovat. Rohový kop hosté odvrátili k Havlovi, který přesným centrem našel Pokorného, který se nemýlil - 1:0. Po čtvrt hodině se na Ondrku řítil Matějka. Místo střely však nahrál Šottovi, kterému míč poskočil a rumburský záložník netrefil ani branku. Ve 30. minutě střílí Pilko, ale Ondrka jeho pokus parádně zneškodnil. Za tři minuty však Havel zahrál standardní situaci na Zimu, který hlavou zvýšil na 2:0. Před koncem poločasu se do šance dostal Šebora, ze strany však mezi tři tyče nezamířil.

Dvě trefy Borovce vykřesaly naději

I do druhé půli vstoupil Rumburk aktivněji a v 64. minutě přišla třetí gólová odměna. Ondrka totiž fauloval Šott a následný pokutový kop proměnil Havel. Od té doby ale domácí polevili a Velké Březno začalo zlobit. V 77. minutě se domácím nelíbí situace, kdy rozhodčí píská po kontaktu Zimy s jedním z hostujících hráčů penaltu. Tu využil kanonýr Borovec a Jiskra vycítila šanci. Rumburk se začal obávat o výsledek a hosté ho zatlačili. Když čtyři minuty před koncem po přímém volném kopu chybuje Hadar, dostalo se Velké Březno na dostřel. Zbytek zápasu už ale domáci zvládli a vyhráli podruhé v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Velmi mne mrzí, že si špatným výkonem v poslední čtvrthodince zkazíme celkový dojem z utkání, kdy jsme hlavně v prvním poločase hráli dobře a svého soupeře přehrávali. Bohužel jsou hráči málo produktivní a nejsou schopni proměnit i ty nejvyloženější příležitosti. Přesto naše vítězství bylo zasloužené."

FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Hrálo se hodně útočně, přesto musím přiznat, že to byl jeden z našich nejslabších výkonů. Chyběl mi elán a nadšení. Mohli jsme tady dostat více gólů, ale také v závěru vyrovnat."



Sestavy


FK Rumburk
T. Hadar [-] - M. Trégr [-] , L. Pokorný [-] , A. Zima [-] , T. Stankovič [-] - J. Hejl [-] , P. Pilko [-] , P. Havel [-] - F. Matějka [-] (69. J. Chlada [-] ) , R. Šott [-] , J. Šebora [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - T. Barvínek [-] , D. Králíček [-] (73. D. Řezáč [-] ) , J. Borovec [-] , L. Lapšo [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , J. Bubla [-] , M. Maturkanič [-] , V. Demčenko [-]

ŽK: 75. P. Havel , 85. A. Zima , 89. M. Trégr , 90. J. Chlada - 22. J. Pechánek , 52. T. Cimpl , 71. V. Neuman . ČK: 90. J. Pechánek .
Hráči zápasu: L. Pokorný - J. Borovec .
Místo: Rumburk. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fencl Jakub - PLZÁK Daniel, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.