2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovická kabina si po dlouhé době mohla zase vítězně zakřičet


Branky


0

Nováček soutěže překvapil, když vyzrál na Junior Děčín a podruhé v sezóně zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dorážející Gajdoš načal mladý děčínský celek

Hosté neměli méně šancí, ale doplatili na jejich proměňování. V té největší musel Koželuha na brankové čáře zastoupit Hodek. Po půl hodině hry se ale radovaly Hostovice. Tovara napáli břevno a pohotový Gajdoš dorazil míč za Smutného.

Murdychovo snížení bylo zbytečné

Další těžký direkt přišel pro Děčín v 68. minutě, kdy domácí kopali penaltu. Střelu Ahmeda Smutný vyrazil, na dorážku Černohorského byl ale krátký. Čtvrt hodiny před koncem pak vykřesal naději Murdych, více toho ale hosté nestihli. A to mohli být rádi, že Ahmed další penaltu neproměnil. Domácí, kteří mají velkou marodku, museli na hřiště poslat i jednatele klubu Libora Touše. Jeho příchod na hřišti odměnili diváci potleskem.



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Kluky asi nabudil fakt, že nás před zápasem bylo strašně málo. Do branky musel Honza Koželuh, který není zdravotně v pořádku. Nastoupit musel i Libor Touš, který je hlavním motorem hostovického fotbalu. Za bojovnost jsme si výhru zasloužili."

FK Junior Děčín
Pavel Horáček, trenér FK Junior Děčín: "S výkonem nejsem spokojený, rozhodlo proměňování šancí. V této disciplíně jsme bohužel selhali."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - M. Tovara [-] , T. Štorc [-] , D. Bude [-] , V. Hodek [-] - F. Harciník [-] , J. Dvořák [-] (64. K. Rouček [-] ) , A. Černohorský [-] , P. Sibal [-] - M. Gajdoš [-] , U. Ahmed [-] (89. L. Touš [-] ) -

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] - J. Kolář [-] , P. Gaher [-] - J. Murdych [-] - Č. Timofij [-] , J. Beneš [-] , D. Čapek [-] , J. Šmalcl [-] , V. Bílek [-] , R. Jakubec [-]

ŽK: 58. F. Harciník , 89. K. Rouček - 85. J. Horáček .
Hráči zápasu: J. Koželuh .
Místo: Hostovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Marcel - DOUBEK Tomáš, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.