A. Vitásek 70. (p.)
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk měl obavy, nakonec jasně vyhrál


Branky


0

Svěřenci Jaroslava Červinky zvládli zápas na horké mojžířské půdě, když po výborném výkonu vyhráli 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá trefa hodila na domácí deku

Rumburk rozhodně nepřijel kompletní, trenér Jaroslav Červinka s obavami počítal omluvenky - Šebora (nemoc), Stankovič (svatba), Hadar (zaměstnání). Na lavičce byl Pilko, který rozhodně nebyl stoprocentně zdravý. Hostům tak přijel z Prahy vypomoct Jan Farkaš. Hostující obavy vzaly za své už po pěti minutách. Rohový kop domácí odvrátili k Havlovi. Ten ale míč vrátil okamžitě do vápna, kde ho Pokorný hlavou uklidil do branky. Gól domácí poznamenal a zbytek poločasu patřil Rumburku. Ve 23. minutě utekl po straně Hejl, přesným centrem našel Farkaše, který se nemýlil. Hosté dominovali a po pěkné kombinaci přišla třetí trefa. Pod tu se podepsal Matějka, který prolomil vlastní střelecké trápení.

Obrat se nekonal, Dvořák kapituloval jen z penalty

Po změně stran se snažil Mojžíř snížit svou ztrátu, udeřilo ovšem na druhé straně. V 54. minutě se do samostaného úniku dostal Farkaš, který si v tváří v tvář poradil s Kubcem. Pak se činil dobře chytající Dvořák, který se do branky vrátil po zranění. Rumburský gólman inkasoval pouze z pokutového kop. Ten proměnil Vitásek za faul Michalíny. To však byla jen malá kaňka na rumburském vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Budu stručný, v prvním poločase nás Rumburk jasně přejel. To rozhodlo. Škoda, že jsme ve druhém nepřidali další gól, třeba by to mohlo být větší drama. Ale celkově hosté vyhráli zaslouženě."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Měli jsme problémy se sestavou, ale na hře to hlavně v prvním poločase nebylo vůbec znát. Předvedli jsme jeden z nejlepších výkonů. Domácí jsme k ničemu nepustili a hru měli zcela pod kontrolou. Škoda, že se hráči za stavu 4:0 uspokojili s hrou a nechali si dát branku. Přesto musím své hráče pochválit, protože se všichni snažili podat co nejlepší výkon. A to se jim podařilo."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] , P. Valenta [-] (46. M. Tichovský [-] ) - J. Zikmundovský [-] , J. Sikora [-] , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] (25. M. Svoboda [-] ) - M. Pavlík [-] , A. Vitásek [-]

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - L. Pokorný [-] , M. Trégr [-] , A. Zima [-] , P. Michalina [-] - J. Hejl [-] , J. Farkaš [-] (79. P. Pilko [-] ) , P. Havel [-] - R. Šott [-] , J. Chlada [-] , F. Matějka [-] -

ŽK: 13. P. Valenta - 45. J. Farkaš , 76. J. Hejl , 83. F. Matějka , 86. J. Chlada .
Hráči zápasu: M. Trégr , P. Havel .
Místo: T.J. Mojžíř. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Červený Tomáš - MAREŠ Jaroslav, SABO Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.