Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá otočila utkání se Srbicemi


Branky


0

Osm golů bylo k vidění na hřišti FK Modrá, které hostilo tým Srbic. Katastrofický úvod domácích a v konečném součtu vybojované tři body. Velkou zásluhu na zvratu utkání měl Kamil Podolský, který vstřelil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedený vstup do utkání

První domácí utkání v podzimní části Krajského přeboru sehrála FK Modrá proti TJ Srbice. Úvodní poločas, hlavně prvních deset minut utkání, bylo pro domácí doslova katastrofických. Po individuálních obranných chybách se do dvoubrankového vedení dostali hosté, kdy se nejprve ve 3.minutě trefil Martin Kulhánek a hned o dvě minuty později navyšoval skóre Václav Kolinger. V ten okamžik se mohlo zdát, že utkání je již rozhodnuto, jenže ve 13.minutě odpískal sudí proti hostům pokutový kop, který proměnil Kamil Podolský. Domácí se dostali do hry a v 17.minutě zásluhou Antonína Čapka srovnali na 2:2. Čtyři branky během 1.poločasu, to musela být pro diváky paráda. A pro domácí obzvlášť, neboť ve 23.minutě poslal Modrou do vedení Jakub Štěrba. Bohužel, chyby se v Krajském přeboru neodpouští. Domácí opět nezvládli obrannou činnost a dvěma slepenými góly Kulhánka po prvním poločase prohrávali 3:4.

Proslov trenéra

Do druhé půle se domácí vydali na hřiště s jasným cílem: "Soupeř je hratelný." Rady a pokyny trenéra si většina hráčů vzala k srdci.  Za deset minut bylo zásluhou Podolského srovnáno na 4:4. Ten samý hráč se strefil i v 85.minutě, kdy byl opět nařízený pokutový kop. Modrá tak opět šla do vedení a měla velmi blízko k prvním třem bodům. To potvrdil o minutu později domácí Sýkora, který zvyšoval na 6:4. Srbice v druhém poločase nenašli recept, jak překonat brankáře Kratochvíla. Obě mužstva měla velké rezervy v obraně, nejvíce však na ně doplatili právě hosté.



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník (trenér FK Modrá): Utkání se mi jako trenérovi nelíbilo. Dostat doma čtyři góly je hodně, ačkoliv musím přeci jen pozvednout mančaft, protože několikrát prohrávalo a přesto jsme zápas dokázali otočit. V obranné činnosti to byla katastrofa, v útočné činnosti musím mužstvo pochválit za snahu.




Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - T. Fejfar [-] , L. Sýkora [-] , J. Štěrba [-] , A. Čapek [-] , D. Veselý [-] , S. Fišer [-] , K. Podolský [-] , V. Žák [-] , Z. Michalec [-] , M. Fejfar [-] (90. T. Pollak [-] )

TJ Sokol Srbice
Z. Divecký [-] (68. P. Klačan [-] ) - M. Vitner [-] , J. Malec [-] (87. D. Netušil [-] ) , P. Kordule [-] (60. A. Švábenský [-] ) , V. Kolinger [-] , M. Kulhánek [-] , J. Konečný [-] , M. Kuncl [-] , J. Zavadil [-] , K. Jelen [-] , J. Soukup [-]

ŽK: 29. D. Veselý , 36. J. Štěrba , 48. V. Žák , 72. K. Podolský - 12. Z. Divecký . ČK: 84. J. Zavadil .
Místo: Modrá. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zubr Jan - ZVONAŘ Tomáš, ZUBR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.