Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

2.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký obrat na Lokotce


Branky


0

Po pětačtyřiceti minutách dopoledního zápasu 2. kola by málokdo čekal, jak skutečně zápas dopadne. Hráči Štětí zvrátili hrozivé tříbrankové manko a z Chomutova odvezli všechny tři body. Hrdinou zápasu se stal autor tří branek Jan Grepl, jemuž na to stačila necelá půlhodina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek pro domácí tým

První domácí zápas po sestupu z divize začal obrovskou šancí hostů, když už v první minutě musel hlavičku Slaničky vytáhnout povedeným zákrokem nad branku Plochý. To ale bylo od hostů v prvním poločase, co se týká šancí vše. Aktivnějším týmem byla domácí Lokotka, častěji měla míč na svých kopačkách, i když k vidění bylo až příliš nepřesností z obou stran. První branka padla ve 13. minutě z kopačky Miroslava Sojčíka, který v úniku na hranici šestnáctky dobíhán dvěma protihráči ve skluzu vystřelil a míč překvapivě doskotačil přesně k tyči 1:0. Druhé brance předcházela povedená kombinace Andrše s Chmelanem, který se následně od lajny dostal do vápna, přihrál malým vápnem přesně na Vintrlíka, který se nemýlil 2:0. Ještě veseleji bylo o minutu později. Slowik dostal přesný centr do vápna, šťastným zakončením trefil břevno, míč se mu však vrátil zpět a následně už skončil v brance - 3:0.

Ve druhé půlce šokující obrat

Začátek druhého poločasu pokračoval v duchu toho předešlého, Jiří Chmelan z jedné poslal na branku samotného Andrše, který asi v jednom ze zlomových okamžiků zápasu zamířil jen do brankáře Klouba. Následně se obraz hry diametrálně změnil, Štětí zamklo domácí na své polovině a záhy přišlo snížení na 1:3. Tento stav platil několik dalších desítek minut. Domácím však viditelně docházely síly, čehož hosté i díky většímu počtu střídajících hráčů beze zbytku využili a během patnácti minut dokázali otočit stav zápasu z 3:1 na 3:5, k čemuž hattrickem přispěl střídající Grepl. 



Ohlasy k zápasu



SK Štětí
Milan Plíšek (sekretář SK Štětí): První poločas jsme hráli špatně, ve druhém už jsme Chomutov přehrávali, začali jsme hrát křídelní hru, která nám v první půli vázla. Vypadalo to, že domácí odešli po fyzické stránce, my těch sil měli více a dokázali jsme utkání zvrátit v náš prospěch.



Sestavy


AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - P. Heier [-] (66. R. Falc [-] ) , L. Haspra [-] , L. Vintrlík [-] - J. Chmelan [-] , V. Mráček [-] , M. Žďánský [-] , M. Slowik [-] , J. Sedlák [-] - M. Sojčík [-] , J. Andrš [-]

SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Šimral [-] , D. Mencl [-] (62. J. Grepl [-] ) , R. Hrdý [-] , M. Šmidrkal [-] , M. Čámský [-] - M. Malák [-] , R. Slanička [-] , V. Kucler [-] (56. V. Poráč [-] ) - L. Stejskal [-] , T. Belák [-] (89. M. Koráň [-] )

ŽK: 45. M. Žďánský , 71. R. Falc , 78. L. Haspra - 60. M. Čámský , 67. T. Belák , 75. L. Stejskal , 90. V. Poráč .
Místo: Loko Chomutov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmid Jiří - DOUBEK Tomáš, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.