2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Postoloprt až po penaltách


Branky


0

První domácí utkání v Krajském přeboru mají za sebou hráči Postoloprt. Na jejich půdu zavítal loni ještě divizní celek z Žatce, který to neměl daleko a k vidění tak bylo opravdové derby. Po pokutových kopech se z výhry a prvních domácích bodů radovaly Postoloprty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva

Druhé kolo Krajského přeboru a hned tu bylo derby. Na půdu Postoloprt přijel TJ Slavoj Žatec, který sestoupil z Divize. Ve vzduchu tak viselo velmi zajímavé utkání, na které se přišlo podívat třista diváků. Ti od první minuty viděli vyrovnanou bitku, která se však hrála spíše ve středu hřiště a na nějaký brankostroj to zatím nevypadalo. Obranná činnost obou týmů fungovala na výbornou, ale přece jen se k radosti místních fanoušků dokázala najít skulinka, která rozbouřila postoloprtský kotel. Ve 22. minutě dostal perfektní příhrávku Petr Volkman a po úniku z levé strany prostřelil žateckého Weissera. Radost ale nevydržela příliš dlouho. Za tři minuty z dvaceti metrů napřáhl Richard Zelinka a vymetl pravý růžek Junkovi brány. další šance gól nepřinesly a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Derby rozhodly penalty

I v druhém poločase byla na žateckých vidět zkušenost z vyšší soutěže. Dvakrát orazítkované břevno - nejprve ve 45.minutě Zelinkou a pak v 77.minutě Hassmanem - nevěstila nic dobrého. Junkova branka byla takřka v neustálem ohrožení, ale postoloprčtí dokázali všechny hrozby odvrátit a sami v brejkových šancích zaútočit a ohrozit bránu hostí. Druhá půle i přes šance gól nepřinesla a šlo se tak do penalt. V nich o dvou bodech do tabulky rozhodl v páté sérii domácí Oldřich Zícha.



Sestavy


FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , Z. Kouba [-] (33. T. Holečka [-] ) , P. Volkman [-] , O. Zícha [-] , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] (78. P. Bílý [-] ) , M. Junek [-] , T. Vyskočil [-] (63. F. Baník [-] ) , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] - M. Heinc [-] , T. Merda [-] , F. Klinec [-] , A. Hynek [-] - M. Vlk [-] , R. Zelinka [-] (73. J. Sýs [-] ) , P. Bešík [-] (84. M. Ulbrik [-] ) - J. Wiesinger [-] (79. V. Hankocy [-] ) , P. Hassman [-] , P. Klinec [-]

ŽK: 29. Z. Kouba , 36. T. Vyskočil , 55. M. Junek , 57. P. Volkman , 75. M. Barton , 84. O. Zícha - 29. F. Klinec , 53. R. Zelinka , 69. P. Hassman .
Místo: tráva. Počet diváků: 400. Rozhodčí: Bouma Miroslav - MAREŠ Jaroslav, SABO Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.