Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Jiřetín zatím stoprocentně úspěšný


0

Horní Jiřetín disponuje stoprocentní bilancí. Ani ve druhém zápase nepoznal hořkost prohry, když si na svém hřišti poradil s Proboštovem. Po vítězství 4:2 je v tabulce Krajského přeboru na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečná ztráta

Prvních třicet minut utkání byli lepší hosté z Proboštova, kteří se již ve 12.minutě ujali vedení, kdy se po kopnutém rohu míč dostal k neobsazenému Váňovi a ten hlavou otevřel skóre utkání - 0:1. V 16.minutě zahrával Proboštov zhruba z pětadvaceti metrů přímý kop, střela Švába se otřela o stojící zeď hráčů a do protipohybu brankáře skončila v síti. Později mohli hosté přidat další branku, ale akce skončila neúspěšně. Domácí po nepovedeném vstupu do utkání zkoušeli skóre zvrátit a vytvořili si vyloženou šanci, střela však letěla nad bránu. Světlý okamžik přišel ve 38.minutě, po kombinační akci se prosadil Ondřej Hlaváček - 1:2. Ještě před koncem první půle dokázal Horní Jiřetín z kopačky Lukáše Mikulčíka vyrovnat a do šaten se šlo za stavu 2:2.

Horní Jiřetín zabral

V druhém poločase měli domácí převahu, evidentně chtěli s utkáním něco udělat a vyhnout se tak opětovnému zaspání v začátku první půle, kdy brzy prohrávali. Proboštov i přesto, že se snažil a měl možnosti na vstřelení branky, další góly již nepřidal. Naopak, domácí, nabuzení na možnost zisku tří bodů, dokázali přidat ještě další dvě branky. Nejprve se v 79.minutě trefil Jankovič a ten samý hráč přidal i pojišťovací branku. Stalo se v 90.minutě. Po příliš nepřesvědčivém úvodu utkání se domácím nakonec podařilo zvítězit nad Proboštovem 4:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Horní Jiřetín
Miroslav Boublík (sekretář TJ Horní Jiřetín): V začátku utkání nás soupeř překvapil, dostali jsme góly v rychlém sledu po sobě. Do poločasu jsme dokázali vyrovnat a ve druhém poločase už jsme začali konečně hrát naší hru, měli převahu a zápas zlomili na svou stranu.




Sestavy


Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - J. Vrána [-] , D. Duran [-] , T. Karlovec [-] , S. Levý [-] - V. Šlégr [-] (81. R. Bystrý [-] ) , J. Ševčík [-] - O. Hlaváček [-] , L. Mikulčík [-] - F. Persona [-] , J. Jankovič [-] (90. V. Nesper [-] )

TJ Proboštov
P. Kunák [-] - J. Váňa [-] , J. Pelc [-] , A. Memeti [-] , J. Baran [-] , L. Pelc [-] , P. Pazdera [-] , J. Petrik [-] , M. Šváb [-] , M. Pešula [-] , P. Kliský [-] (46. J. Cmíral [-] )

ŽK: 15. J. Vrána , 85. J. Ševčík - 85. M. Šváb .
Hráči zápasu: D. Duran , J. Jankovič .
Místo: Horní Jiřetín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Roháč Zdeněk - SUCHÁNEK Antonín, IPSER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.