2:3
(1:0)
47. D. Duran
73. L. Mikulčík
86. D. Mencl (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

5.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štětí prohrálo až v samém závěru po nešťastném gólu


Branky


4. R. Slanička , 62. R. Slanička (p.) - 47. D. Duran , 73. L. Mikulčík , 86. D. Mencl (vl.)
0

Štětí, průběžný lídr tabulky krajského přeboru, přivítalo na svém hřišti Horní Jiřetín. Domáci šli brzy do vedení, ale v druhé půli se již hra vyrovnala a vypadalo to na penaltový rozstřel. Těsně před koncem si však David Mencl dal vlastní gól a pomohl tak hostům ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Prvních patnáct minut utkání patřilo domácím, kteří již ve 4.minutě šli do vedení zásluhou Rudolfa Slaničky, jenž se trefil hlavou po rohovém kopu. Štětí mohlo přidat ještě další branky, ale šance Slaničky nebo Stejskala skončily bez gólu. Do utkání se konečně dostali i hosté, kteří mohli po nařízené penaltě srovnat skóre, ale tu neproměnili. V závěru poločasu se do příležitosti opět dostali domácí, ale ani těm se zatím nedařilo přidat branku navíc. Poločas tedy skončil 1:0 pro Štětí.

Rychlé vyrovnání hostů a smůla domácích

V druhém poločase hned ve 47.minutě i hosté zahrávali rohový kop, ze kterého srovnali zásluhou Davida Durana na 1:1. Domácí po obdržené brance zabrali a dostali šanci na navýšení skóre, když se hráč hostí provinil faulem ve vápně. Nařízenou penaltu Rudolf Slanička proměnil - 2:1. Náznaky na přidání gólů opět byli, ale čtvrt hodiny před koncem Horní Jiřetín po rychlém útoku srovnal na 2:2, když se prosadil Lukáš Mikulčík. Vypadalo to na remízový konec, jenže ke smůle domácích si David Mencl čtyři minuty před koncem dal vlastní gól.



Ohlasy k zápasu


SK Štětí
Milan Plíšek (sekretář SK Štětí): V porovnání s minulými zápasy jsme nehráli tak dobře, hosté hráli velmi pozorně a obětavě, ale myslím si, že remíza by byla spravedlivější.




Sestavy


SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] , J. Šimral [-] , D. Mencl [-] (87. J. Grepl [-] ) , R. Hrdý [-] , V. Poráč [-] (82. M. Šmidrkal [-] ) , M. Čámský [-] (63. V. Kucler [-] ) - M. Malák [-] , R. Slanička [-] - L. Stejskal [-] (82. S. Tichý [-] ) , T. Belák [-]

Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - J. Vrána [-] , S. Levý [-] , D. Duran [-] , F. Persona [-] - T. Karlovec [-] , J. Hošek [-] (45. V. Šlégr [-] ) , P. Linka [-] , J. Ševčík [-] - L. Mikulčík [-] , O. Hlaváček [-] (90. T. Kuhz [-] )

ŽK: 73. M. Malák , 88. R. Hrdý - 62. J. Vrána .
Místo: Štětí. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Jaromír ml. - KRUTINA Radek, STRÁDAL Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.