2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

5.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blšany porazily AFK LoKo Chomutov


Branky


0

Blšany i po 5.kole krajského přeboru pomalu a jistě směřují k cíli, který si určili před startem podzimní části. Dalším, kdo odjel z Blšan poražený, byl ještě loni divizní celek AFK LoKo Chomutov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okamžitý nápor Blšan

Domácí začali hned od hvizdu rozhodčího s aktivním napadáním soupeře a praktický celou úvodní pětačtyřicetiminutovku se drželi na polovině soupeře. V první minutě se Blšany snažily po rohu protlačit balón skrz hlouček bránících hráčů Lokotky, ale bez úspěchu. Za další dvě minuty přišla ještě větší šance, kdy střílený centr z levé strany se štěstím vykopl z brány Andrš. Šance domácích se stupňovaly, ale po většinou zůstaly nevyužity. Přišla ovšem 22.minuta, přímý kop zahrával Vidlička a Rajnoch hlavou poslal domácí do vedení - 1:0. Rychle mohl odpovědět i Chomutov, ale Lácha byl nachytán v ofsajdu. Další gólové příležitosti branku nepřinesly, do šaten se tak šlo za jednobrankového vedení Blšan.

Mnoho šancí, málo branek

Nápor Blšan pokračoval i ve druhé půli. Příležitost na navýšení skóre měl Rajnoch, ale míč ve skluzu po centru Vacka nezasáhl. Další šance přišla v 55.minutě, ale ani ta neskončila v síti. Hosté se do hry dostali až v 70.minutě, kdy přímou střelu poslal Slavík, ale Jícha odvrátil na roh. Jasné tři body si domácí vykopali v 87.minutě, kdy Böhmův centr poslal Šimon kolenem o břevno za záda Plochého.



Sestavy


Blšany
M. Jícha [-] - V. Žampa [-] (57. F. Štochl [-] ) , R. Cipruš [-] (64. J. Homola [-] ) , L. Maršálek [-] , A. Boruta [-] - O. Míča [-] , Z. Hruška [-] , V. Vidlička [-] - J. Böhm [-] (89. J. Němec [-] ) , M. Rajnoch [-] (71. J. Šimon [-] ) , D. Vacek [-]

AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - P. Heier [-] , M. Laštovka [-] , M. Žďánský [-] (83. R. Falc [-] ) - J. Chmelan [-] , J. Sedlák [-] , P. Tichý [-] , M. Slowik [-] - P. Lácha [-] , P. Vávra [-] (56. L. Vintrlík [-] ) , J. Andrš [-]

ŽK: 78. O. Míča - 24. P. Lácha , 81. J. Chmelan .
Místo: Blšany. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Růžička Michal - PLZÁK Daniel, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.