1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

5.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátá prohra Duchcova v řadě


Branky


0

Nedaří se, nedaří. Ani napopáté se Duchcovu nepodařilo dostat z herní krize. Ačkoliv byl v utkání s Bílinou jen krůček od prvního bodu, minutu před koncem utkání se šance zcela vytratila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

První poločas začal zostra a hrál se útočný fotbal nahoru, dolů. Ve 13.minutě se v šanci ocitl duchcovský Skrčený, ale Pohl vyrazil na roh. Škoda téhle nevyužité šance, protože hned o minutu později se radovali hosté. Tůma získal míč a s přehledem prostřelil Beneše. Bílina byla na koni a minutu od minuty stupňovala tlak na bránu Duchcova. Toho domácí využívali rychlými protiútoky, z nichž se dostávali do slibných příležitostí. Ve 35.minutě ještě nevyšla hlavička Webera, ve 40.minutě šel sám na brankáře, Pohl ho ve vápně srazil a rozhodčí namířil pokutový kop. Novákovi střelu bílinský brankář vyrazil na tyč, odražený míč se dostal znova k Novákovi, který se již napodruhé nemýlil - 1:1.

Lépe hrajícímu Duchcovu nebylo přáno

Do druhého poločasu nastoupil herně zcela jiný Duchcov. Přestávka domácím prospěla a začal takřka přehrávat Bílinu. Šancí na vstřelení gólu si vypracoval víc než dost, jenže gól se nedařilo vstřelit. Ačkoliv Bílina nehrála druhou pětačtyřicetiminutovku nejlépe, její dva útočníci byli stále velkou hrozbou pro Beneše v bráně domácích. Utkání se blížilo ke konci, vypadalo to na první bod pro Duchcov, jenže přišla studená sprcha v podobě gólu, kterou za Bílinu vstřelil 89.minutě Kotěšovský.

zdroj foto: janca29/FK Duchcov



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
Ladislav Erben (předseda FK Duchcov): Bylo to derby, které neslo všechny známky. Samozřejmě, hrálo se opatrně, byl to spíš boj, než fotbal, ale točilo se k nám štěstí, dvakrát jsme netrefili bránu. Dneska prostě vyhrál šťastnější, ale remíza by slušela.

FK Bílina
Bedřich Hulinský (asistent trenéra FK Bílina): Bylo to derby se vším všudy, nasazení z obou stran. Nějaký příležitosti jsme si v prvním poločase vypracovali, ale nedokázali je proměnit. V druhé půli jsme vystřídali tři hráče, změnil se systém hry a ihned se zlepšila bojovnost, hra, ale opět jsme neproměnili šance. Soupeř byl bojovný, snažil se, měl smůlu, neproměnil. Tohle derby bylo bojovný a minutu před koncem se nám podařil útok, po kterým jsme dali rozhodujcí gól.



Sestavy


FK Duchcov
P. Beneš [-] - J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , D. Skrčený [-] , M. Šoufek [-] - Z. Vosátka [-] , L. Vebr [-] , V. Rédl [-] , T. Orlt [-] (69. T. Skurský [-] ) , D. Weber [-] (76. P. Hromádko [-] ) - J. Novák [-]

FK Bílina
K. Pohl [-] - P. Pavlíček [-] (86. M. Kozler [-] ) , P. Žemba [-] (46. D. Procházka [-] ) , P. Karel [-] , J. Mergl [-] - L. Záhradský [-] , J. Watzka [-] (46. V. Bečvařík [-] ) - F. Tůma [-] , L. Katrenič [-] , P. Kotěšovský [-] - J. Schuchardt [-] (46. Z. Levý [-] )

ŽK: 2. Z. Vosátka , 71. T. Skurský , 77. M. Šoufek , 81. V. Rédl - 40. K. Pohl , 47. V. Bečvařík , 71. F. Tůma .
Místo: Duchcov. Počet diváků: 270. Rozhodčí: Zavadil Jakub - MEDER Antonín, PRŮŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.