Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrobce za dvacet minut rozhodly utkání s Duchcovem


Branky


0

Snaha Duchcova nebyla opět zúročena. Tým, tápající na dně tabulky, i přes dobrý výkon odjel z Hrobců bez bodu. Hlavní roli sehrály tři inkasované branky během dvaceti minut, na což se s týmem, jako jsou Hrobce, těžko reaguje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá dvacetiminutovka Hrobců

Hosté začali aktivně a ačkoliv tomu chybělo zakončení, tlačili se k bráně Hrobců, co to šlo. Jenže, fotbal je o gólech, a ten se podařilo domácím vstřelit již v 11.minutě. Po standartce se prosadil David Brandejs. V krátkém sledu, a to hned za dvě minuty od úvodní branky, se opět trefili domácí. Po akci středem se prosadil Jakub Slavíček a ten samý hráč přidal i třetí branku, na kterou mu na zadní tyč nahrával Kala - 3:0. Další šance Hrobců již dokázal duchcovský Beneš pokrýt a stejně tak musel na druhé straně udržet pozornost i Kysela, kterého v závěru dvakrát vyzkoušeli duchcovští hráči. Poločas tak skončil vedením domácích 3:0.

Snížení Duchcovu nepomohlo

Duchcov do druhé půle vstoupil více aktivněji a v 54.minutě se mu podařilo snížit zásluhou Martina Šoufka. Další gól přidali hosté v 68.minutě, kdy se po přihrávce Rédla prosadil o břevno mladíček Daniel Weber. Že není něco v pořádku si Hrobce uvědomily velmi brzy a stačily na rychlé snížení ze strany hostů na rozdíl jedné branky zaregovat přidáním branky na 4:2, o kterou se postaral střídající Karel Mikas. Domácí tak vyhráli nad stále posledním Duchcovem 4:2.



Sestavy


SK Hrobce
T. Kysela [-] - K. Kejval [-] , P. Slavíček [-] , V. Sekera [-] , V. Kala [-] , T. Matějka [-] , A. Kühn [-] , D. Brandejs [-] , L. Štorc [-] , J. Slavíček [-] (61. K. Mikas [-] ) , K. Hendrich [-]

FK Duchcov
P. Beneš [-] - M. Šoufek [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , D. Skrčený [-] (36. T. Skurský [-] ) , P. Hromádko [-] (46. J. Kropáček [-] ) - L. Vebr [-] (79. P. Velička [-] ) , D. Weber [-] , T. Orlt [-] , V. Rédl [-] , M. Moravec [-] (64. F. Knorr [-] ) -

ŽK: 71. K. Hendrich - 54. V. Rédl , 65. M. Šoufek , 66. L. Vebr , 67. T. Skurský .
Hráči zápasu: J. Slavíček .
Místo: Hrobce. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.