3:2
(0:2)
26. J. Pirkl (p.)
41. J. Pirkl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žamberk B sahal po bodu


Branky


58. R. Borek , 71. D. Rufer , 93. O. Hurt - 26. J. Pirkl (p.) , 41. J. Pirkl
0

I v osmi lidech se dá sahat po bodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Žamberk

Hosté příjeli v jedenácti,ale i tak se jim v prvním poločase vcelku slušně dařilo byli domácím vyrovnanym soupeřem a dokonce šli ve 26.minutě do vedení,když Pirkl proměnil pokutový kop. Domácí se snažili srovnat krok,ale nedařilo se jim tolik v koncovce. Hosté dobře bránili a nezapomínali ani na ofenzívu a pro domácí byli v první půli rovnoceným soupeřem,když ješte k tomu přidali ve 41.minutě znovu Pirklem druhou branku,hosté si mohli užívat dvoubrankové vedení.Domací se do konce první půle nezmohli na žadnou korekci výsledku,tak se šlo do šaten za stavu 0:2. Hosté v první půli předvedli učelný fotbal který podpořili dvěmy brankami.

Druhá půle ovlivněná zraněními a kartami

Domací ve druhé půlce začali zvyšovat obrátky a začali hosty tlačit víc a víc k brance, v 53.minutě se hostující Kotyza nechal vyloučit, a to byla voda na mlýn domácího celku, který hned v zápětí v 58. minutě Borkem snížil na 1:2.  Hosté v deseti utrpěli další ztrátu, kdy se vážně zranil jejich hráč (zlomená kliční kost) a od té chvíle na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo a tím byli domácí, i když si to zkomplikovali vyloučením Kováře v 68. minutě. Přesto v 71. minutě vyrovnali na 2:2. Střelcem branky byl Rufer. Hosté i v oslabení odolávali tlaku domácích, ale přesto kapitulovali, a to v 93. minutě, kdy Němčicím vystřelil tři body Hurt. A tímto tento zajímavý zápas skončil výsledkem 3:2.



Ohlasy k zápasu



1. FC Žamberk B
Menzel Milan- trenér: Výkon v první půli byl dobrý. Dokázali jsme proměnit své šance. Druhá půle byla ovlivněna našim brzkým vyloučením, snížením domácích a zraněním našeho hráče. Domácí mají kvalitní kádr a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


Němčice
M. Šindelář [-] - O. Hurt [-] , M. Gyömber [-] , R. Kopecký [-] (79. J. Hynek [-] ) , R. Borek [-] , D. Adamec [-] (95. J. Vytlačil [-] ) , J. Macko [-] , D. Rufer [-] , M. Maco [-] , I. Jeřábek [-] , O. Kovář [-]

1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - T. Kotyza [-] , F. Schreiber [-] , P. Huška [-] , M. Menzel [-] , J. Ulrych [-] , D. Plundra [-] , J. Stejskal [-] , V. Kočí [-] , J. Pirkl [-] , J. Kašpar [-]

ŽK: 18. J. Macko , 32. D. Adamec , 40. O. Kovář , 68. R. Borek - 38. T. Kotyza . ČK: 68. O. Kovář - 53. T. Kotyza .
Místo: Němčice. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - VRBA Josef, KOLÁŘ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.