M. Opravil 4. (vl.)
M. Šponar 8.
J. Dušek 34. (p.)
4:3p.
(3:0)
61. M. Hoško
66. J. Pasker
74. P. Jurenka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

2.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby na začátek soutěže


Branky


4. M. Opravil (vl.) , 8. M. Šponar , 34. J. Dušek (p.) - 61. M. Hoško , 66. J. Pasker , 74. P. Jurenka (p.)
0

Zajímavý zapas,dvou odlišných poločasu.Platilo pravidlo jednou si dole,jednou nahoře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel domacím

Domací začali velmi dobře,hned 5.minuta přinesla centr zprava a obrance hostí si balon sráží do vlastní sítě 1:0. V 8.min to bylo 2:0 když domací Šponar napřáhl z 30 metru a golman hosti na míč nedosáhl.Hosté se nedostavali do rytmu a domácí toho využívali a neustále hrozili,ale šance zahazovali. Ve 34.min byl držen ve vápně domácí útočník a s penaltou neměl problém domácí Dušek 3:0.Poločas se pomalu blížil ke konci a místo branek byli k vidění jen žluté karty, domácí i v nich vedli jasným způsobem,dalo by se říct že domácí první půli ovládli ve všech směrech. Do kabin se odcházelo za ovací domacích fans.

Domácím došel dech

Druhá půle začala z obou stran opatrně,naznaky šancí se střídali na obou stranách jen vyložené k viděni nebyli. Po 15.min došlo v krátké době k několikerému střídání,což zjevně prospělo hostím ,kteří vzapětí snížili na 1:3 po rohovém kopu se trefil Hoško. To byla voda na mlejn  hostujicímu tymu,který po pěkné kombinační akci vzápětí snižuje na 2:3 trefuje se Pasker. Běžela 27.min a bylo vyrovnáno,po faulu domacího brankáře se postavil k pokutovému kopu Jurenka a s přehledem proměnil 3:3. Od této chvile se hra vyrovnala a hosté nevyužili toho že byli psychicky nahoře po vyrovnání a druhý poločas se dohrával se šancí na obou stranách. Ale na nerozhodném výsledku se už nic nezměnilo. Přišly na řadu pokutové kopy.

Boříkovice poprvé v historii na penalty vyhrály

První dvě série bez zaváhání, ve třetí domácí penaltu nedali a v zápětí ve čtvrté sérii hosté zopakovali totéž. Pátá a šestá série bez záváhání a rozhodovalo se v sérii sedmé, kdy hosté nedali a domácí Saňák vystřelil bod navíc.



Ohlasy k zápasu


Boříkovice
Krejčí-trenér: V prvním poločase jsme plnili pokyny, které jsme si řekli před zápasem. Proměnili jsme šance, které jsme měli, i když jsme mohli jít do šatny s větším brankovým rozdílem. A k druhému poločasu bych se nerad vyjadřoval. Odešli jsme fyzicky.

FC Jiskra 2008 B
Habarta-trenér: V začátku utkáni jsme nehráli dobře,dostali jsme brzy nešťastnou branku a domácí byli aktivnější a zaslouženě první půli vyhráli. Druhy poločas jsme konečně plnili to co jsem klukům řekl a na co jsme se připravovali. Byli jsme aktivní a myslím,že po zásluze jsme vyrovnali,přišlo mi že domácí až moc vyklidili pole.



Sestavy


Boříkovice
J. Saňák [-] - L. Tomek [-] (77. P. Chaloupecký [-] ) , J. Lučan [-] (60. J. Saňák [-] ) , M. Krejčí [-] , R. Štencl [-] , J. Dušek [-] (72. P. Václavek [-] ) , M. Šponar [-] , D. Skoták [-] , M. Konopka [-] , R. Pražák [-] , D. Chaloupecký [-]

FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - K. Uhliř [-] , M. Opravil [-] (90. J. Machovič [-] ) , P. Stašák [-] (87. M. Fňouk [-] ) , M. Hoško [-] - M. Maleček [-] (75. J. Kopecký [-] ) , P. Roček [-] (59. M. Bednář [-] ) , P. Jurenka [-] - J. Pasker [-] - S. Stolarik [-] , Š. Votoupal [-]

ŽK: 8. M. Krejčí , 14. J. Lučan , 33. M. Šponar , 74. J. Saňák , 75. R. Štencl - 11. S. Stolarik .
Místo: Boříkovice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: STOLÍN Václav - BENEŠ Petr, HEJL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.