4:5
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další přestřelka v Sopotnici.


Branky


24. D. Macek , 40. J. Kubišta (p.) , 64. M. Mašanský , 93. D. Macek - 16. D. Kaplan , 18. M. Ráb (p.) , 35. J. Skalický , 61. M. Hanus , 73. J. Skalický
0

Zápasy v Sopotnici jsou známkou toho, že si diváci příjdou na své. Horší to už je s nervovou soustavou trenérů, dalo by se říct na obou stranách. Kdo byl tentokrát štastnější?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody.

Souboj dvou týmů, které potřebovali bodovat. Člověk by si řekl, že se začne opatrně. Ale v Sopotnici je vše trochu jinak, běží 15. minuta tvrdě střílí hostující Kaplan a hosté vedou. O tři minuty je s domácími ještě hůř, kdy si s nařízeným pokutovým kopem poradil hostující hráč. Ráb zvyšuje na 2:0 pro hosty. Domácím utekl začátek zápasu, a snaha byla vidět. Macek po samostatné akci vrací domácí do zápasu 1:2. Domácím, zjevně nefunguje obrana a toho využívají hosté, kdy hostům vrací dvougolové vedení Skalický. To vše za pouhých 35. minut zápasu,poločas ještě nekončí a domácí se opět přibližují na dostřel jediné branky. Po faulu ve vápně proměňuje domácí Kubišta penaltu a je to 2:3. Poločas končí a hosté ho vyhrávají i na žluté karty v poměru 2:1.

Hosté pořád o krok vpředu.

Do druhé půle apelovali trenéři na zlepšení obranné činnosti, ale marně. Prvních patnáct minut se ještě střelci zastřelovali, ale potom opět přišla na řadu zábava pro diváky a to jsou branky. Běží 61. minuta a po hrubé chybě v domácí obraně, se hosté opět trefují. Sřelcem je Hanus 2:4. Domácí hosty, ale vydechnout nenechají a Mašanský z trestného kopu snžuje na 3:4. Hostující Skalický si z domácích obranců udělal kužely a svůj slalom zakončuje přesně 3:5. Domácím mohlo pomoci to, že se v 78. minutě nechal vyloučit hostující Beneš, který po druhé žluté putoval předčasně do sprch. Hosté si hlídají vedení až do samotného závěru, ale přeci jen domácí dramatizují. Trefuje se Macek,domácím to , ale nestačí.



Ohlasy k zápasu


Další domácí propadák, nefunguje nám absolutně obranná činnost. Dostáváme hodně zbytečných branek, hosté jako nováček vyhráli zaslouženě.




Sestavy


Sopotnice
J. Martinec [-] - P. Pánik [-] , L. Koupil [-] , V. Peterka [-] - M. Beneš [-] (70. R. Kalousek [-] ) , P. Jariš [-] , D. Macek [-] - M. Stárek [-] , M. Mašanský [-] , J. Kubišta [-] , O. Voleský [-]

Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Brodský [-] (82. O. Hrdina [-] ) - M. Ráb [-] , J. Skalický [-] , D. Kaplan [-] (90. M. Pirkl [-] ) , J. Beneš [-] , T. Janota [-] , T. Fišar [-] , V. Procházka [-] , M. Hanus [-] (86. R. Dočkal [-] ) , R. Štantejský [-]

ŽK: 33. D. Macek , 47. O. Voleský , 49. V. Peterka , 62. P. Pánik , 86. L. Koupil , 89. J. Šebrle - 39. T. Fišar , 40. D. Kaplan , 54. R. Štantejský , 58. J. Beneš . ČK: 78. J. Beneš .
Místo: Sopotnice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VRBA Josef - BENEŠ Petr, DOSKOČIL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.