2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:00

4.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Tatenic přišla krásná návštěva, viděli diváci pěkný fotbal?


Branky


0

Zápas, který sliboval napětí a úžasné výkony jednotlivců na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galapředstavení brankáře hostí.

Utkání začalo, před pěknou návštěvou 300 diváků pěkně zostra. Hned v 8. minutě hostující Pánik trefuje přesně a posílá svůj tým do vedení 0:1. Domácí se snažili srovnat krok a dlouhými nakopávanými míči hledali svého nejlepšího útočníka Davida Tareše. Dařilo se jim to. V 15. minutě domácí ani nadvakrát nepřekonají hostujícího brankáře Šilara. Situace se opakuje v 21. minutě kdy další výborný zákrok vytahuje brankář hostí. Domácí v 27. minutě přeci jen skorují, ale bohužel jedná se o ofsajd. O deset minut později hosté trefují tyč. Domácí o chvili později vrací stejnou mincí. Ještě jednou to domácí zkouší, ale netrefují branku. Poločas i přes mnoho šancí domácích končí 0:1.

Spasitel jménem David Tareš.

Hraje se druhý poločas, který nabízí stejný obrázek jako první dějství. Ani jeden z týmů si nic nedaruje, ale vše je v rámci fair play. Bojuje se, ale je to zápas bez karet. Domácí se snaží vyrovnat, ale hostující tým je také pořád nebezpečný a v 61. minutě hosté vedou už 0:2, trefuje se Kočí. Domácí jsou mírně lepší, jen mají problém jménem Šilar v brance hostů. Kouzlo hostujícího brankaře, odčaroval až ten nejpovolanější David Tareš, který v 84. minutě snižuje na 1:2. A aby toho nebylo málo, tak v 89. minutě po chybě ve středu pole se domácí dostávají do další šance, kterou opět proměňuje ostrostřelec Tareš 2:2. Domácí diváci se dočkali a jde se na penalty.

Pět sérií nerozhodlo.

Loterie jménem penalty, začala v poklidu trefují se domácí i hosté. Pak přicházejí dvě chyby z obou stran a po pěti seriích je srovnáno. Rozhoduje šestá kdy domácí mijí a hosté se můžou těšit z bodu navíc.



Ohlasy k zápasu


Tatenice
Tomáš Jelínek: V prvním poločase hostující brankář čaroval a za svůj výkon by zasloužil metál. Měli jsme dost šancí , ale nic nám tam nespadlo. Za druhý poločas musím pochválit Davida Tareše , který nám vystřelil bod.

Fotbal Žichlínek
Milan Schembera: Velmi bojovný zápas, musím pochválit našeho brankáře , který opravdu čaroval. Nebylo moc faulů, víc ze hry měli domácí. Škoda ztráty bodů v konci utkání.



Sestavy


Tatenice
S. Strnad [-] - M. Polička [-] , D. Květenský [-] (79. J. Kotouček [-] ) , J. Kučera [-] , R. Glocar [-] , R. Soukop [-] - R. Werner [-] (61. P. Prokop [-] ) , J. Karel [-] (66. M. Smrkal [-] ) - D. Tareš [-] , M. Hradil [-] , F. Soukop [-] (58. V. Finger [-] ) -

Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - P. Kočí [-] (62. O. Stasiowski [-] ) , J. Krejčiřík [-] (69. J. Suchomel [-] ) , J. Šenkýř [-] , J. Fibikar [-] , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] , J. Ptáček [-] , L. Vaníček [-] , A. Antes [-] (74. M. Štarman [-] ) , M. Pánik [-]

Místo: Tatenice. Počet diváků: 300. Rozhodčí: LUKES Jan - ZUZÍK Oldřich, NAJMAN Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.