1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas, který měl favorita v domácích.


Branky


0

Utkání mělo být v režii domácích, ono bylo ale fotbal a obzvlášť míč je kulatý, tak se někdy v zápase dějí věci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně převyšovali hosty.

Domácí od začátku sevřeli hosty do kleští, a nepouštěli je k ničemu co by jen vzdáleně připomínalo ohrožení domácí branky. Žamberk utkání kontroloval a vytvářel si šance jak na běžícím pásu, jen koncovka byla špatná. Domácí utočníci se předháněli kdo zahodí vyloženější šanci, Huška ze dvou metrů trefuje hostujícího brankáře Růžičku. Když je brankář hostí překonán, zvoní mu nad hlavou dřevno, které domácí stihnou za první poločas trefit třikrát. Huška a Pavelka se v domácím dresu ne ane trefit.

Míče hostům létají kolem branky a stojí při nich hodně štěstí, ale i to je potřeba. Domácí z velké převahy nakonec přeci jen branku vstřelují a to Huška se trefuje hlavou ve 43. minutě 1:0. Poločas s drtivou převahou domácích končí stavem jen 1:0.

Fotbal nemá logiku.

Do druhé půle domácí vstoupili s tím, že chtěli svoji převahu přetavit v branky, které by jim přinesli potřebný klid. Ale hosté svoji uzavřenou obranou a skvělým výkonem svého brankáře nepouštěli domácí do vyraznějšího vedení.  Domácí opět trefují dřevno a ještě tyč a štěstí se od nich odklání. Hosté se osmělují a stále častěji vyráží do brejků, jeden z nich končí faulem na hranici pokutového území a k trestnému kopu se staví hostující Škorpil, který krásně uklízí balón do šibenice domácí branky 1:1. 

Pokračuje hra na jednu branku, ale domácím dnes není souzeno vyhrát. Hosté svou trpělivou hrou dovedli zápas až do devadesáté minuty, kdy domácí obrana dělá hrubou chybu a hostující Škorpil se z boku řítí na brankáře domácích a zakončuje krásným lobem. Hosté si odvážejí překvapivé tři body.



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk B
Menzel Milan- trenér,hráč: Zápas jsme odehráli v poli dobře, ale proměňování šancí bylo strašné. Teoreticky jsme si nezasloužili vyhrát, takových šancí neproměnit....




Sestavy


1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - J. Molnár [-] , V. Kočí [-] (70. P. Chládek [-] ) , J. Stejskal [-] , J. Třináctý [-] - M. Ulvr [-] , L. Kos [-] , T. Kotyza [-] , P. Rous [-] (87. J. Ulrych [-] ) - P. Huška [-] , M. Pavelka [-] (46. J. Trejtnar [-] )

Mistrovice
L. Růžička [-] - R. Krejčí [-] , D. Novotný [-] , J. Stejskal [-] , H. Vrbický [-] - P. Maixner [-] (39. M. Peřina [-] ) , M. Matějka [-] , V. Kovář [-] , P. Vencl [-] - M. Jansa [-] (87. J. Baláš [-] ) , Z. Škorpil [-]

ŽK: 16. J. Molnár - 62. Z. Škorpil , 66. V. Kovář .
Místo: Žamberk. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Habrda Miroslav - BAMBUŠEK Pavel, FORMÁNEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.