Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů, které musí sbírat body jestli chtějí hrát klidný střed tabulky.


Branky


0

Domácí chtěli potvrdit tři body z minulého kola a posunout se do klidnějších vod tabulky. Hosté na tom jsou obdobně ale venku se jim hraje těžko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vítěze nepoznal.

Domácí, kteří nastoupili v hodně improvizované sestavě. Nezačali dobře a bylo pro ně těžké se dostat do rytmu zápasu, to hosté začali sympaticky a měli v prvních dvaceti minutach mírně navrch. Běží 22.minuta a hostující tým zahrává rohový kop a nejlépe se orientuje hostující Pražák a posílá hosty do vedení 0:1.

Za neustáleho deště a na těžkém terénu se hra odehrávala ve středu hřiště a domácí se postupně zlepšovali. Hnali se za vyrovnáním, jen ta koncovka byla nepřesná. Domácí snažení vyvrcholilo ve 41. minutě kdy se dočkali vyrovnání, Ryšavý dává domácím nové a určitě potřebné sebevědomí do druhé půle.

Druhá půle pro domácí.

Domácí do druhé půle vstoupili lépe zabezpečili obranu a začali hosty přehrávat. Začíná galapředstavení muže předchozího kola, Marek Švercl v 58. minutě posílá domácí do vedení 2:1. Domácí se zklidnili a na hře to bylo znát, hosté si nedokázali vytvářet šance a Dobrouč hru kontrolovala. Ale jen do 74. minuty kdy hostující Skoták nádherně pod dřevno srovnává na 2:2. To by ale Dobrouč nesměla mít ve svém středu muže, který má střelecký apetit jak hrom. Švercl o dvě minuty později vrací domácím vedení a hned je opět veseleji. 

Domácí jsou v laufu a jejich hvězda v podobě Máry Švercla září dál, běží 81. minuta a domácí snajpr přidává pojistku na 4:2. Zbytek zápasu se už dohrává bez sebemenších problémů pro domácí a zisk tří bodů určitě zasloužených, se v tabulce promítne posunem o pár příček vzhůru.

 



Ohlasy k zápasu


Dolní Dobrouč
Kozel Miloš-funkcionář: Nastoupili jsme v improvizované sestavě a první poločas to bylo znát. V druhé půli jsme se herně zvedli a myslím že jsme zaslouženě vyhráli.

Boříkovice
Saňák Jan- brankář: ˇPodali jsme jeden z nejhorších výkonů a domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - Z. Vacek [-] (54. J. Matějíček [-] ) , Z. Řehák [-] , L. Zastoupil [-] , P. Čejka [-] , M. Švercl [-] , L. Brabec [-] , M. Ryšavý [-] , J. Řehák [-] , K. Vašátko [-] , L. Wendl [-]

Boříkovice
J. Saňák [-] - J. Lučan [-] , M. Krejčí [-] , R. Pražák [-] - D. Chaloupecký [-] , M. Šponar [-] , D. Skoták [-] , M. Konopka [-] , R. Štencl [-] , J. Dušek [-] (65. P. Chaloupecký [-] ) - J. Nágl [-] (56. L. Tomek [-] )

ŽK: 70. R. Pražák , 80. M. Krejčí , 83. R. Štencl .
Místo: Dolní Dobrouč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Petr - KOLÁŘ Bohuslav, DIBLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.