2:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel druhého s třetím, výhodu domácího prostředí mají Mistrovice.


Branky


14. M. Jansa , 74. M. Jansa - 19. P. Palík , 35. M. Kareš , 39. M. Kareš , 50. P. Felcman
0

Šlágr kola, byl k vidění na hřišti Mistrovic. Domácí se vezou na vítězné vlně a uvidíme zda tým z Rybníka bude těžkou překážkou za dalším vítězstvím domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli vynikající desetiminutovku.

Domácím vstup do zápasu nevyšel, hosté od počátku byli aktivnější a zatlačili Mistrovice na svou polovinu. Domácí byli nuceni hrát na brejkové situace. Ve 14. minutě se domácí brankář opřel do výkopu, založník prodlužuje na útočníka domácích Jansu a ten tváří v tvář brankáři hostí posílá svůj tým do vedení 1:0. V 18. minutě domácí neproměňují vyloženou šanci a hosté krásným gólem srovnávají stav utkání na 1:1, trefuje se Palík.

Domácí se snažili stav posunout na svoji stranu, ale rozhodčí byli proti. Standartní situaci zakončuje hlavou domácí Stejskal, ale je mu mávan ofsajd. To hosty povzbudilo a kontrují Karešem, který se na rozdíl od domácích trefuje v rámci pravidel. Stav 1:2, ale netrvá dlouho. Běží 39. minuta a opět kanonýr hostí Kareš zvyšuje na 1:3. Poločas končí.

Druhá půle pro domácí.

Do druhé půle domácí šli s tím, že musí dát rychlí kontaktní gól. Opak byl ale pravdou, hostující Felcman napřahuje ke střele a jeden z domácích obránců hlavou přizvedává míč do šibenice domácí svatyně 1:4. Hosté si asi mysleli, že se nemůže nic stát a nechali všechnu iniciativu domácím.

Ti svého soupeře přitlačili, a zkoušeli všemi způsoby snížit stav utkání. V čem, ale měli domácí štěstí minulý týden v Žamberku, tak v tuhle chvíli se od nich odvracelo a nemohli dát kontaktní branku. Dokázali už jen skorigovat opět Jansou, který upravuje v 74. minutě na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


Mistrovice
Vojtěch Kovář-hráč: Soupeř vyhrál zaslouženě, za první poločas kdy měl dobrou desetiminutovku. My jsme neměli štěstí v zakončení.




Sestavy


Mistrovice
L. Růžička [-] - R. Krejčí [-] , D. Novotný [-] , J. Stejskal [-] , H. Vrbický [-] (54. J. Baláš [-] ) - V. Kovář [-] , M. Matějka [-] , P. Maixner [-] , P. Vencl [-] - Z. Škorpil [-] , M. Jansa [-]

Rybník
M. Suk [-] - M. Kareš [-] , M. Vrána [-] (42. M. Jeřábek [-] ) , F. Petružalek [-] , R. Beránek [-] - S. Kolář [-] (52. M. Burda [-] ) , P. Milkovič [-] , P. Felcman [-] , L. Hůlka [-] - M. Kareš [-] (60. M. Škrob [-] ) , P. Palík [-] -

ŽK: 43. D. Novotný , 52. P. Vencl - 33. S. Kolář , 37. P. Milkovič , 60. R. Beránek , 85. M. Jeřábek .
Místo: Mistrovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: STOLÍN Václav - VRBA Josef, HEJL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.