4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kerhartice chtěli odčinit prohru z minulého týdne.


Branky


33. M. Brodský , 40. J. Skalický , 61. M. Ráb (p.) , 88. J. Skalický - 16. M. Kareš , 75. M. Kareš
0

Domácí chtěli tři body. Ale přijel soupeř, kterému se venku daří líp jak doma. Jak to dopadlo..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí.

Zápas začal vysokým napadaním hostů, kteří chtěli v úvodu utkání převzít iniciativu. Dařilo se jim to, ale tento naročný styl stojí fyzické síly, které mohou v dalším průběhu zápasu chybět. V 16. minutě hosté rychle rozehrají a domácí špatně reagují a protože hostující Kareš Michal je nekompromisní, dostává se Rybník do vedení.

Kerhartice se po inkasované brance snaží hosty přitlačit a částečně se jim to daří. V 33. minutě se domácí Brodský dostává k dorážce a je vyrovnáno. Konec poločasu je vyrovnaný, ale ve 40. minutě domácí pohnuli skórem a Skalický trefuje poločasový výsledek 2:1. Poločas končí vedením domácích a celkem čtyřmi žlutými kartami.

 

Domácí si tři body pohlídali.

Hosté nastoupili do druhé půli s tím, že soupeře přitlačí ale nedařilo se jm to tak jak chtěli. Kerhartice byli v obranné činnosti soustředěný a Rybníku se nedařilo dostávat se do šancí. Hosté spoléhali na Michala Kareše, který střílet branky umí. Ale domácí si vcelku hlídali, i když jim branku dal.

V 61. minutě se centr ze strany dostal do vápna, kde ale místo zakončení přišel faul na domácího hráče a penalta byla na světě. K té se staví Michal Ráb a proměňuje 3:1. V 75. minutě se připomněl hostující Michal Kareš, který dává Rybníku naději a snižuje na 3:2. Drama je tu, hosté v 88. minutě zahrávají roh na který jde i golman Suk, ale to domácí trestají a do prázdné svatyně pojištují tři body a střelcem branky je opět Skalický. Utkání končí.



Ohlasy k zápasu


Kerhartice
PetrTeplý-trenér: Prvních deset minut patřilo hostům, po inkasované brance jsme se zvedli a jsem rád, že jsme ještě do poločasu otočili skóre. Klukům patří díky za vybojované tři body.




Sestavy


Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Hanus [-] , O. Hrdina [-] , T. Janota [-] , D. Martinec [-] - J. Beneš [-] , M. Ráb [-] , D. Kaplan [-] , M. Brodský [-] - R. Štantejský [-] , J. Skalický [-]

Rybník
M. Suk [-] - M. Kareš [-] , M. Vrána [-] , R. Beránek [-] , F. Petružalek [-] - S. Kolář [-] , L. Hůlka [-] , P. Milkovič [-] - P. Felcman [-] , M. Kareš [-] , L. Klazar [-]

Místo: Kerhartice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lukes Jan st. - Lukes,Řehák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.